Oldtimerdag Vianen – za 17 juni 2017

Op 17 juni vindt de 30e Oldtimerdag Vianen plaats. De organisatie en DAF Club Nederland willen u als Daf-bezitter graag uitnodigen om uw Daf van vóór 1974 op dit drukbezochte evenement te tonen.

De deelnemers komen om 11.00 uur bij elkaar bij Van der Valk in Vianen, waar koffie en iets lekker op u wachten. Rond 12.15 uur rijdt u naar de Voorstraat, waar alle Dafs tussen het winkelende publiek door zullen rijden naar hun definitieve parkeerplaats in die straat. Daar worden de deelnemende Dafs een kijkobject voor het grote aantal bezoekers en het winkelende publiek.

Rond 15.00 uur zullen de Dafs weer van hun plek vertrekken.

DAF Club Nederland zal ook aanwezig zijn met een stand. We hopen op minstens 30 Dafs, dus aarzel niet en meld u aan! Dit kan via contactpunt@dafclub.nl. Vermeld:

  • uw naam
  • uw lidnummer
  • met hoeveel personen u komt
  • welke Daf u meeneemt (type en bouwjaar)

Harrie Sengers en Dorinda Hensema
Contactpunt DAF Club Nederland

Secundairtje februari 2017

Het secundairtje van februari 2017 staat online: download secundairtje februari 2017 (let op: vergeet niet eerst in te loggen!)

Cursus variomatic op 11 maart 2017

Op zaterdag 11 maart 2017 wordt de cursus Variomatic weer gehouden in Apeldoorn. Een erg leerzame en gezellige cursus die geen enkele DAF of Volvo rijder mag missen. In de ochtend wordt de theorie uitgelegd en komen de verschillende modellen aan de orde. In het middagdeel gaan we in op de praktijk.

De cursus wordt verzorgd door onze  zeer ervaren leden Eugène en Monique Wijnen.

Deze cursus is meestal snel volgeboekt dus schrijf je op tijd in via : Techniek@dafclub.nl  onder vermelding van je lidmaatschapsnummer.

Gezocht: medewerkers webshop, woensdagploeg en verkoopmedewerkers magazijn

Kortom, voor elk wat wils.

Interesse of vragen? Neem contact op met Ton Keijner (magazijnmeester) via T 06 19 95 36 04 of E magazijn@dafclub.nl, of met Jaap de Wit via T 06 51 15 75 35 of via E Jaapdewit@telfort.nl. Ton en Jaap zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 19.00 en 21.00 uur.

Lees meer...

Nieuwe lidkaarten - nieuw wachtwoord voor de webshop en ledengedeelte dafclub.nl

Let op: u dient vanaf nu in te loggen met uw nieuwe wachtwoord! Lees hieronder meer.

Naar verwachting ontvangen alle leden die hun lidmaatschapsgeld hebben voldaan morgen (woensdag 23 maart) of kort daarna de nieuwe DCN lidkaart. Voor leden met een lidnummer lager dan 7950 betekent dit het internet wachtwoord, nodig voor toegang tot de onderdelen webshop (www.dcnwebshop.nl) wordt gewijzigd. Wanneer alles naar verwachting verloopt kunt u vanaf woensdag 23 maart na 18.00u alleen nog inloggen met dit nieuwe wachtwoord. Ook voor inloggen op het ledengedeelte van de DCN website (www.dafclub.nl) heeft u dan het nieuwe wachtwoord nodig.

De oude wachtwoorden leverden nog al eens problemen op omdat b.v. de cijfers 0 en 1 makkelijk verward konden worden met letters o en l. In de nieuwe wachtwoorden komen de cijfers 0 en 1 niet meer voor en alle letters in het wachtwoord zijn hoofdletters.

Wanneer u de nieuwe lidmaatschapskaart op vrijdag 25 maart nog niet heeft ontvangen graag even contact opnemen met het secretariaat.

N.B. Wanneer de nieuwe code nog niet werkt kan de oude code nog gebruikt worden voor de webshop.

Secundairtje per e-mail ontvangen

Een terugkerend onderwerp op de jaarlijkse ledenvergadering zijn de hoge kosten van het drukken en verspreiden van het secundairtje. De enige manier om hier echt op te besparen is het niet meer drukken en verzenden, dit is echter geen optie: Een belangrijk doel van het secundairtje is het verstrekken van informatie over komende evenementen die niet meer tijdig in de Variomatic geplaatst kunnen worden.
Om toch te kunnen te besparen op de relatief hoge druk en verspreidingskosten van het secundairtje bieden we u vanaf heden de mogelijkheid deze niet meer via de post te ontvangen.

Hoe af te melden:

Afmelden voor het ontvangen van het Secundairtje per post kan alleen via website. Afmelden kan via het registratieformulier. Vul eerst uw lidnummer in, klik daarna op de knop registreren onderaan het registratieformulier.