Zaterdag 13 april 2019: D-day: grote diagnose- en taxatiedag met SUPERSALE en Superdeals

Zaterdag 13 april 2019 is het weer D-day bij het DAF CLub Nederland magazijn in Gedrop. op die die dag is er gelegenheid voor een taxatie of diagnose, kunt u heerlijk shoppen tijdens de SUPERSALE met Superdeals, en ook voor de inwendige mens is gezorgd!

Er is dus weer van alles te doen! Voor meer details en aanmelden voor diagnose of taxatie zie de uitgebreide aankondiging in de agenda.

Janhein de Rooij, Wibo Pieters en Jaap de Wit

LET OP: Voor diagnose of taxatie is aanmelding vereist. Er is voor beiden slechts een beperkt aantal plaatsen, wie het eerst komt..........

Sleutel- en diagnosedag in Heemskerk op 23 maart 2019

Op 23 maart 2019 houden we weer de eerste sleuteldag van het jaar in Heemskerk. Een mooie gelegenheid om uw Daf of Volvo uit de winterslaap te halen en te controleren om weer veel leuke (toer)ritten te kunnen rijden. Tijdens de sleuteldag kunt u onder deskundige begeleiding van leden van de Technische commissie zelf sleutelen aan uw auto. U dient zelf gereedschap en onderdelen mee te brengen. In verband met de steeds strengere ARBO regels bij onze gastbedrijven dient u veiligheidsschoenen te dragen bij het sleutelen. De kosten bedragen € 5 per auto en kunnen ter plaatse aan de dagcoordinator contant worden betaald.

Ook is het mogelijk een technische diagnose te laten uitvoeren. Hierbij wordt uw auto grondig geinspecteerd en krijg u een rapport van de te verbeteren punten. De diagnoses duren ongeveer een uur en dienen vooraf te worden aangevraagd in verband met de dagplanning.

Inschrijven kan via:  techniek@dafclub.nl onder vermelding van naam, lidmaatschapsnummer , autotype en de werkzaamheden die u wenst uit te voeren.

Bestuurders en vrijwilligers gezocht

Kijk gauw op onze nieuwe vacature pagina voor de openstaande posities!

Dafclub Vacatures Voorblad