DAFjes gevraagd voor koopzondag Horst

Tijdens de maandelijkse koopzondag in Horst (Noord Limburg) wordt door het CentrumManagement Horst elke keer een leuk thema ingezet om het centrum van het dorp op te leuken voor het winkelende publiek.

Voor zondag 30 april is DAF Club Nederland gevraagd acte de présence te geven door het centrum van Horst op te fleuren met een (liefst zo groot mogelijke) verzameling DAFjes. Ook zal de club met een marktkraam aanwezig zijn om zodoende de geïnteresseerde mensen van informatie te kunnen voorzien. Daarbij mag het opengewerkte model van een Variomatic natuurlijk niet ontbreken!

Lijkt het u leuk om uw DAF tijdens deze zondag van 12.00uur tot 17.00uur in het centrum van Horst te plaatsen? Meldt u dan aan bij Niek Vervoort via voorzitter@dafclub.nl onder vermelding van het type DAF waarmee u wilt komen.

De organisatie zal u deze dag verzorgen met een aantal consumptiemunten en een leuk aandenken in petto hebben.

Elektrisch aangedreven Daf 66 Coupé op de Supersale

Op de Ostfalia Hochschule van Wolfenbüttel bij Braunchweig houdt men zich intensief bezig met elektrisch aangedreven voertuigen. Men beschikt er overeen Renault Twizy, een Segway een eigen gebouwde elektrokart en, sinds kort, een elektrisch aangedreven Daf 66 coupé.

De e-Daf 66 coupé zal aanwezig zijn tijdens de Supersale van 22 april a.s. in Geldrop. De enthousiaste bouwers van deze “klassieker van de toekomst” kunnen alles vertellen over deze unieke auto. Nog mooier is dat de mogelijk geboden wordt een rondje (mee) te rijden. Komt dat dus zien!

Inschrijving kampeerweekend geopend

De inschrijving voor het kampeerweekend is geopend! In de activiteitenkalender vindt u alle benodigde informatie en de link naar het inschrijfformulier!

Oldtimerdag Vianen – za 17 juni 2017

Op 17 juni vindt de 30e Oldtimerdag Vianen plaats. De organisatie en DAF Club Nederland willen u als Daf-bezitter graag uitnodigen om uw Daf van vóór 1974 op dit drukbezochte evenement te tonen.

De deelnemers komen om 11.00 uur bij elkaar bij Van der Valk in Vianen, waar koffie en iets lekker op u wachten. Rond 12.15 uur rijdt u naar de Voorstraat, waar alle Dafs tussen het winkelende publiek door zullen rijden naar hun definitieve parkeerplaats in die straat. Daar worden de deelnemende Dafs een kijkobject voor het grote aantal bezoekers en het winkelende publiek.

Rond 15.00 uur zullen de Dafs weer van hun plek vertrekken.

DAF Club Nederland zal ook aanwezig zijn met een stand. We hopen op minstens 30 Dafs, dus aarzel niet en meld u aan! Dit kan via contactpunt@dafclub.nl. Vermeld:

  • uw naam
  • uw lidnummer
  • met hoeveel personen u komt
  • welke Daf u meeneemt (type en bouwjaar)

Harrie Sengers en Dorinda Hensema
Contactpunt DAF Club Nederland

Secundairtje februari 2017

Het secundairtje van februari 2017 staat online: download secundairtje februari 2017 (let op: vergeet niet eerst in te loggen!)

Gezocht: medewerkers webshop, woensdagploeg en verkoopmedewerkers magazijn

Kortom, voor elk wat wils.

Interesse of vragen? Neem contact op met Ton Keijner (magazijnmeester) via T 06 19 95 36 04 of E magazijn@dafclub.nl, of met Jaap de Wit via T 06 51 15 75 35 of via E Jaapdewit@telfort.nl. Ton en Jaap zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 19.00 en 21.00 uur.

Lees meer...

Secundairtje per e-mail ontvangen

Een terugkerend onderwerp op de jaarlijkse ledenvergadering zijn de hoge kosten van het drukken en verspreiden van het secundairtje. De enige manier om hier echt op te besparen is het niet meer drukken en verzenden, dit is echter geen optie: Een belangrijk doel van het secundairtje is het verstrekken van informatie over komende evenementen die niet meer tijdig in de Variomatic geplaatst kunnen worden.
Om toch te kunnen te besparen op de relatief hoge druk en verspreidingskosten van het secundairtje bieden we u vanaf heden de mogelijkheid deze niet meer via de post te ontvangen.

Hoe af te melden:

Afmelden voor het ontvangen van het Secundairtje per post kan alleen via website. Afmelden kan via het registratieformulier. Vul eerst uw lidnummer in, klik daarna op de knop registreren onderaan het registratieformulier.