Introductie van de Daf 44 op de radio!

Zondag 15 september a.s.tussen 17.00 en 17.30 uur. Op Radio 5 (Theater van het Sentiment) blikt Bart van Leeuwen met Leen Muyen terug op de introductie van de Daf 44.

Daf in Heineken commercial

Daf op.......? Kijk op 9 september naar de première van deze Heineken commercial (in de pauze van de voetbalwedstrijd Estland- Nederland)!Heineken krat

Taxatiedag en koffieklets Kerkwerve

Op zaterdag 28 september a.s. is er weer een gezellige Koffieklets in Kerkwerve, tevens is er de mogelijkheid uw Daf of Volvo daar te laten taxeren. Voor meer details zie de agenda

Update vrijwilligersbestand

De stand op 21 augustus: ook een 750 kunnen toevoegen aan de PR vrijwilligersgroep!

 De stand op 14 augustus: alleen nog op zoek naar een 750!!

Het aantal aanmeldingen op onze oproep hieronder is zo positief - waarvoor bijzonder veel dank- dat we nu al kunnen aangeven welke auto’s we in het vrijwilligersbestand nog missen:
2 x 750, 2 x Daffodil, type 1, 1 x 32, 1 x 44, 1 x 46, 2 x Kalmar, 2 x Pony, 1 x 66 YA en 1 x V 340.
Dus ben je eigenaar van zo’n auto: geef je – met vermelding van woonplaats en telefoonnummer - alsnog op via pr@dafclub.nl. En je weet het: als we je in de toekomst gaan bellen, kan je altijd nog nee zeggen!

Ook zo trots op en blij met je Daf? Wil je anderen mee laten genieten? Lees dan door!

De PR cie. krijgt steeds meer vragen om Daf’s (en Volvo’s met een variomatic) te laten zien. Dit varieert van commercials, filmopnames en bloemencorso’s tot meerdaagse evenementen die in het teken staan van auto’s. We zeggen niet op alle vragen ja: er moeten voldoende mensen bereikt worden en er moet de een of andere link met Daf zijn (te leggen). Ondanks die drempels neemt de gevraagde inzet toe. En begint de eigen capaciteit van de PR cie. onder druk te staan. Dus heb je 2 x ja gezegd op de vragen hierboven: geef je dan op om in beginsel met jouw auto beschikbaar te zijn als er weer een vraag komt. Stuur een mailtje naar: pr@dafclub.nl en vermeld jouw telefoonnummer, woonplaats en het type en kleur auto; een foto van jouw auto bijsluiten zou helemaal mooi zijn*. Je mag altijd nog nee tegen ons zeggen als het je die dag niet uit komt. Laat ons en D.C.N. niet in de steek, wees trots op wat je hebt en laat anderen daar ook van genieten!

Mocht je eerst nog vragen hebben: pr@dafclub.nl of 0657349231.

*We bewaren en gebruiken jouw gegevens alleen voor dit doel en nemen altijd eerst contact met jou op voordat we jouw gegevens aan een aanvrager doorgeven.

De PR cie.

Filmpje van het DAF defilé in America-Griendtsveen 30 juni 2019

Filmpje van het DAF defilé in America-Griendtsveen 30 juni 2019 is nu beschikbaar op YouTube

 

Ouw Getogmarkt Riethoven

Op zondag 4 augustus a.s. is er weer de Ouw Getog markt in Riethoven. Ook dit jaar is de Daf Club Nederland weer aanwezig met een mooie stand en diverse Daf’s. Hij organiseert daarnaast samen met de Simca club onder meer een toertocht. Deelname aan de toertocht is gratis; entreekaarten voor de markt zijn € 2, - p.p..

Voor nadere informatie, inschrijven voor de toertocht of het reserveren van een parkeerplek: Harrie Sengers; telefoon: 06 23400131 of pr@dafclub.nl.

Originele Vredestein 135R14 buitenbanden weer te koop!

Nu weer verkrijgbaar via dcnwebshop.nl en in ons clubmagazijn te Geldrop de originele Vredestein 135R14 buitenbanden voor de DAF 44, 46, 55, 66 en Volvo 66  en dat voor slechts € 54,95 per band of nóg voordeliger voor maar € 199.95 per set van 4 stuks!

BandenReclame

 

.