Een terugkerend onderwerp op de jaarlijkse ledenvergadering zijn de hoge kosten van het drukken en verspreiden van het secundairtje. De enige manier om hier echt op te besparen is het niet meer drukken en verzenden, dit is echter geen optie: Een belangrijk doel van het secundairtje is het verstrekken van informatie over komende evenementen die niet meer tijdig in de Variomatic geplaatst kunnen worden.
Om toch te kunnen te besparen op de relatief hoge druk en verspreidingskosten van het secundairtje bieden we u vanaf heden de mogelijkheid deze niet meer via de post te ontvangen.

Hoe af te melden:

Afmelden voor het ontvangen van het Secundairtje per post kan alleen via website. Afmelden kan via het registratieformulier. Vul eerst uw lidnummer in, klik daarna op de knop registreren onderaan het registratieformulier. 

Wanneer u zich conform de instructie heeft afgemeld stoppen we op zo kort mogelijke termijn de verzending van het Secundairtje naar uw adres. Wanneer u ondanks afmelding het volgende secundairtje toch weer per post ontvangt graag even een bericht aan de PR commissie


N.B. U kunt alle secundairtjes vanaf 1 september 2011 via de website inzien of downloaden; kies in het menu links Clubblad, dan het menu boven "Secundairtjes".  U moet hiervoor natuurlijk wel ingelogd zijn op de website.
We hopen dat u in grote getale gebruikt maakt van deze mogelijkheid. Voor alle duidelijkheid, wanneer u zich niet afmeld via de website blijft u het secundairtje gewoon op de vertrouwde wijze per post ontvangen

Bestuur DAF Club Nederland