Kortom, voor elk wat wils.

Interesse of vragen? Neem contact op met Ton Keijner (magazijnmeester) via T 06 15 26 64 14 of E magazijn@dafclub.nl, of met Jaap de Wit via T 06 51 15 75 35 of via E Jaapdewit@telfort.nl. Ton en Jaap zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 19.00 en 21.00 uur.

Lees meer...

Medewerkers webshop
De bestellingen uit de succesvolle webshop worden verstuurd op maandag, woensdag en vrijdag. Voor de verzending van de bestellingen zijn wij op zoek naar versterking.

Aan welke werkzaamheden moet u dan denken? Het ‘rapen’ van de bestelde onderdelen, verpakken en bij de post aanbieden. Technische kennis is niet direct noodzakelijk, wel precies kunnen werken.

Wat wordt aangeboden? Het samenwerken in een leuk en gemotiveerd team van vrijwilligers met een goede begeleiding en waar nodig opleiding. En uiteraard een geweldige werkomgeving! En moet u dan elke ‘verzendag’ aanwezig zijn? Dat mag natuurlijk, maar hoeft niet. Daarom zoeken wij juist versterking, vele handen maken licht werk.

Medewerkers woensdagploeg magazijn
Het magazijn van DAF Club Nederland is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de woensdagploeg willen versterken. Elke woensdag is een groep clubleden aan de slag in het magazijn om de onderdelenvoorziening voor onze auto's veilig te stellen.

Aan welke werkzaamheden moet u dan denken? Het uitzoeken en inruimen van onderdelen, het samenstellen van onderdelensets, het verzenden van bestelde artikelen, het maken en reviseren van onderdelen en bijvoorbeeld ook het bijhouden van het magazijnsysteem. Kortom, een grote variatie aan werkzaamheden!

Wat wordt aangeboden? Ook hier samenwerken in een leuk en gemotiveerd team van vrijwilligers met een goede begeleiding en waar nodig opleiding. En uiteraard weer die geweldige werkomgeving! En moet u dan elke woensdag aanwezig zijn? Dat mag natuurlijk, maar hoeft niet.

Enthousiaste verkoopmedewerkers magazijn
Het magazijn van DAF Club Nederland is op zoek naar enthousiaste klantgerichte verkoopmedewerkers. Uiteraard gaat het hierbij om meer dan verkoop! Centraal staat het te woord staan en adviseren van uw medeclubleden.

Wat wordt gevraagd? Een klantvriendelijke instelling, enige technische kennis (liefst van Dafs en/of Volvo met CVT) en zorgvuldig kunnen werken. En ook hier geldt het aanbod van de leuke samenwerking met een gemotiveerd team van vrijwilligers en de goede begeleiding en opleiding. En over de werkomgeving: zie hierboven.

En moet u dan 2 keer per maand op zaterdag aanwezig zijn? Dat mag natuurlijk, maar hoeft niet. Juist door de groep vrijwilligers uit te breiden, willen we de gevraagde inzet beter verdelen.