De komende tijd staat er weer genoeg te gebeuren op het gebied van evenementen:

Zondag 16 juli: 
Toertocht DCN waarbij we de YA66 middels een meeting in het zonnetje zetten. 

De toertocht eindigt bij het Airborne museum in Oosterbeek waar een speciale parkeerplaats voor de YA66's is geregeld. Voorafgaand aan deze meeting zal er een kleine toertocht gereden worden langs diverse interessante militaire locaties. De startlocatie volgt z.s.m. (zie straks ook Variomatic juli). De finish is dus bij het Airborne museum waar u ook de gelegenheid heeft een bezoek aan het museum te brengen (entreekosten voor eigen rekening. 

En uiteraard bent u ook van harte welkom als u geen YA66 heeft, maar een ander type DAF, zodat we straks bij het airborne museum niet alleen de YA66 kunnen laten zien, maar ook alle andere bijzondere types Daf die gemaakt zijn.

Wegens logisieke redenen moet u zich voor beide evenementen van te voren aanmelden. Meer informatie hierover en over de kosten vindt u in de agenda onder het kopje Komende evenementen. 

zaterdag 05 en zondag 06 augustus:
Op zaterdag 5 en zondag 6 augustus is er tweedaags evenement in Riethoven.

Zaterdag 05 augustus organiseren we een toertocht met een bezoek met een bezoek aan de gebouwen van voorheen weverij de Ploeg architect Rietveld met bezoek aan bezoekerscentrum en safariwandeling met gids, met de tuinen van Mien Ruys (zie www.rietveldbergeijk.nl). De toertocht wordt dan afgesloten met een gezellige BBQ.

Op zondag 6 augustus, tijdens de altijd gezellige 'Ouw Getog' markt, houden we een koffieklets/onderdelenverkoop voor onze leden van 11.00 tot 17.00 uur.

Voor deelname aan een of beide dagen moet u zich aanmelden. Kijk voor meer informatie kosten en aanmelding in de activeitenagenda.

02-09 september:
Kampeerweek Sauerland. Een weekje gezellig kamperen in het prachtige Sauerland. Er is een mooie camping gevonden in de buurt van een gezellig stadje. Een week Sauerland is eigenlijk te kort, er is meer dan genoeg te beleven! Wilt u mee kamperen, dan kunt u zich nog tot 15 augustus a.s. inschrijven. Kijk in de activeitenagenda voor meer informatie.