De winter is de periode om uw DAF of Volvo weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen. En daarom organiseert DAF Club Nederland op ZONDAG 18 november een SUPERSALE met Superdeals in het onderdelenmagazijn te Geldrop.

De handige bestellijst voor deze SuperSale! Klik hier om te downloaden, print hem uit en neem hem mee naar de supersale!

Naast het profiteren van de vele aanbiedingen (ook leuk als kado voor de feestdagen), kunt u ook gezellig bijpraten op het HORECA-PLEIN.

SUPERDEALS van het Onderdelenmagazijn  

Het magazijn staat op zondag 18 november tot uw dienst. Het magazijnteam heeft weer voor een groot aantal superaanbiedingen gezorgd. Maar ook alle andere onderdelen zijn tijdens de SUPERSALE gewoon leverbaar.

De aanbiedingen? Hou onze nieuwsbrief het Secundairtje in de gaten!

De aanbiedingen voor de SUPERSALE communiceren we met u via een speciale uitgave van het Secundairtje die eind oktober aan u wordt opgestuurd.

Hierin treft u de aanbiedingen in de vorm van een bestellijst. Die wordt ook gepubliceerd op de website www.dafclub.nl.

Met deze lijst kunt u ook al vooraf onderdelen bestellen. Na betaling staat uw bestelling dan op zondag 18 november voor u klaar. Dat voorkomt wachten, deze tijd kunt u nuttig en gezellig besteden op het HORECAPLEIN.:

HORECAPLEIN

Naast profiteren van de vele aanbiedingen kunt u onder het genot van koffie, thee, fris, bier of wijn bijpraten (en bijkomen) op het HORECAPLEIN. Dit nieuwe initiatief wordt verzorgd door Clint de Bruijn en Noud Wintjes (en wie kan je hier nu beter voor vragen dan 2 studenten?).

Graag zien wij u op ZONDAG 18 november op de Spaarpot in Geldrop voor een dagje one-stop shopping.

namens het magazijnteam,

Jaap de Wit