Algemene Ledenvergadering DCN

Op 9 februari a.s. zal de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van DAF Club Nederland plaatsvinden. Naast de gebruikelijke verslaglegging over het afgelopen jaar en de plannen voor het huidige jaar zullen er een aantal nieuwe bestuursleden gekozen moeten worden. De kandidaten stellen we hieronder alvast kort aan u voor.

Als lid van DAF Club Nederland heeft u een belangrijke stem op de Algemene Ledenvergadering. Wij zien u dan ook graag op zaterdag 9 februari a.s in het Woudschoten Conferentiecentrum. De vergadering start om 13.00 uur. U bent vanaf 12.00 uur van harte welkom op de volgende locatie:

Woudschoten Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist

De stukken voor de Algemene Ledenvergadering kunt u (na inloggen) inzien of downloaden vanaf onze website:

Bekendmaking kandidaatstelling bestuursleden:

Op de valreep voor de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 9 februari is het bestuur van DAF Club Nederland verheugd u te kunnen mededelen, dat wij erin geslaagd zijn opvolging te vinden voor de vacant komende bestuursfuncties. De volgende kandidaten zullen op de ALV door het bestuur worden voorgedragen:

Voorzitter

Voor de functie voorzitter stelt Pascal School zich verkiesbaar. Pascal is al jarenlang lid van DAF Club Nederland en ziet een belangrijke maar bovenal leuke uitdaging in de rol van voorzitter. In het dagelijks leven is Pascal leraar en vanuit die rol weet hij als geen ander hoe met mensen om te gaan.

Evenementencommissie

Marck de Cloet stelt zich verkiesbaar als nieuwe karrentrekker voor de Evenementencommissie. Marck is binnen DAF Club Nederland geen onbekende want hij is regelmatig op evenementen aanwezig. Marck legt een enthousiaste motivatie aan de dag en heeft zin om met het team te gaan werken aan nieuwe evenementen.

Magazijncoördinator

Wie de laatste tijd onderdelen besteld heeft in het magazijn, heeft grote kans dat hij of zij al met Jaap te maken heeft gehad. Jaap de Wit is de kandidaat magazijncoördinator en is met zijn hele ruime ervaring binnen DAF Club Nederland en het magazijn een wandelende vraagbaak voor veel mensen. Jaap is reeds bestuurslid van de Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N. en stelt zich nu vol enthousiasme verkiesbaar om de niet geringe rol van magazijncoördinator op zich te nemen.

Redactie/PR

Terug van weg geweest is de dubbelfunctie redactie/PR. Het heeft even geduurd maar nu is het bestuur er dan in geslaagd om een zeer geschikte kandidaat voor te kunnen dragen voor deze functie. Hans Rodenburg heeft een zeer uitgebreide ervaring op het gebied van communicatie en PR en wil samen met beide teams een nieuwe impuls geven aan deze twee functies. Hans zal zich op de Algemene Ledenvergadering per videoboodschap aan u voorstellen omdat hij tijdens de vergadering verplichtingen heeft in het buitenland.

Alle kandidaten (m.u.v. Hans Rodenburg) zullen zich op de Algemene Ledenvergadering persoonlijk aan u voorstellen.

Hopende u op 9 februari in grote getale te mogen verwelkomen,  

Bestuur DAF Club Nederland

Details

Startdatum 09-02-2019 12:00
Einddatum 09-02-2019 18:00
Prijs per persoon Gratis