Hemelvaart kampeerweekend 2019 (29 mei - 2 juni)

3x is scheepsrecht, maar een 4de keer zou geen straf zijn. De laatste drie edities van het kampeerweekend waren zonovergoten, en laten we eerlijk zijn, een vierde keer zien we wel zeker te zitten ‘Fingers crossed’. Hadden we de zaakjes met de camping net op orde, lezen we in de krant dat de wolf definitief intrek heeft genomen op de Veluwe. Laten wij nou net die richting uit gaan dit jaar!

De camping

De camping ligt in een prachtige bosrijke omgeving. Het aangrenzende Zwolse bos, de natuur- en heidegebieden 'de Renderklippen' en 'de Dellen' en de Veluwe zijn dé grote trekpleisters. Op de camping zijn voor ons een aantal plekken gereserveerd. Helaas geen groot veld, maar diverse plekken, wel dicht bij elkaar. De camping kent veel voorzieningen. Er is mooi sanitair, een buitenzwembad, veel sportvoorzieningen en horeca in de vorm van o.a. een bistro, snackbar en broodjesservice.

Programma

Kamperen van woensdag/donderdag tot zondag. Wilt u eerder komen of langer blijven? Geen probleem, maar dat moet u zelf regelen en betalen bij de camping.

Woensdag 29 of donderdag 30 mei:

Aankomst op de camping!

Op donderdag zullen de inschrijving en de welkomstborrel plaatsvinden.

Vrijdag 31 mei

Toertocht! Bij de inschrijving op donderdag heeft u reeds de toertocht gekregen. U kunt vertrekken wanneer u wilt. Vertrek echter niet te laat want u staat een prachtige tocht te wachten – volgens de uitzetter – ‘aan de goede kant van de IJssel’. Maak er een mooie dag van en neem de gelegenheid te baat met regelmaat te stoppen om rond te kijken. In de avond wordt er voor de diehards een nachtrit georganiseerd.

Zaterdag 1 juni

De dag kunt u indelen naar eigen inzicht. Bij de receptie van de camping is legio informatie te verkrijgen. Tevens zullen wij u voorzien van een tips en trips flyer over de omgeving.

Om 18.00 uur verwachten wij u terug op de camping voor een gezellige maaltijd, met aansluitend een gezellige avond. In de informatie die u voorafgaand aan het weekend ontvangt zullen wij meer informatie geven over de invulling van deze avond.

Zondag 2 juni

Time flies, zeker als het gezellig is en op zondag zit het er weer op. Helaas tijd om op te breken en richting huis te gaan.

Kosten

De kosten voor dit spektakel bedragen € 70,= euro per volwassene en € 15,= per kind van 4 t/m 12 jaar. Voor kinderen van 0 t/m 3 jaar is deelname gratis.

Wat krijgt u allemaal voor dit bedrag:

  • Drie/vier overnachtingen op de camping, incl. stroom.
  • Een welkomstborrel met hapjes
  • Een maaltijd en een gezellige zaterdagavond!
  • Voor iedereen die het tarief van 70 euro betaald een plastic tas met een T-shirt erin.
  • Eén rallybordje per equipe
  • Een mooie toertocht en nachtrit
  • En .... veel gezelligheid.
  • Wilt u een extra T-shirt, dan kunt u dit voor het bedrag van € 10,= per T-shirt bestellen.

Een extra rallybordje kunt u bestellen voor € 5,= per bordje.

Honden worden toegestaan op de camping en hier worden geen extra kosten voor berekend.

Voor diegene die niet blijven kamperen, maar wel mee willen doen aan alle activiteiten bedraagt het inschrijfgeld: € 35,= per persoon (ook hiervoor geldt 1 T-shirt per volwassene) en € 10,= per persoon van 4-12 jaar.

Wilt u meedoen aan alleen de toertocht, dat kan. Stuur dan een mailtje naar evenementen@dafclub.nl. Deelname aan alleen de toertocht is uiteraard gratis. Wij verzoeken u dan wel om u tussen 09.30-10.00 uur te melden voor inschrijving.

Betaling

Wij willen u verzoeken de kosten voor het kampeerweekend vooraf te voldoen (u krijgt hier geen brief over). Dit heeft te maken met het feit dat alle activiteiten al in vooruit betaald zijn en de organisatie niet met een grote cashflow op de camping wil zitten. U kunt deze kosten, uiterlijk 30 april 2019, overmaken op rekeningnr. IBAN: NL89INGB0005549049 t.n.v. Daf Club Nederland, o.v.v. kampeerweekend en uw lidmaatschapsnummer.

Voor onze buitenlandse deelnemers: IBAN: NL89INGB0005549049 - BIC: INGBNL2A

Vergeet niet uw lidmaatschapsnr. bij de betaling te vermelden!. Hiermee bespaart u onze penningmeester een boel werk. Eenmaal ingeschreven en betaald is uw inschrijving definitief. Restitutie wordt niet verleend en zal alleen plaatsvinden in geval van overmacht, waarbij het bestuur van DCN bepaald.

Een uitgebreide routebeschrijving en verdere relevante informatie krijgt u toegezonden na de sluiting van de inschrijfdatum.

Huuraccomodatie

De camping heeft huuraccommodaties, echter wel in beperkte vorm.

Heeft u hier interesse in, dan kunt u hiervoor zelf contact met de camping opnemen. Reserveren en betalen van huuraccommodatie dient u dus zelf te regelen. Meldt u bij aanmelding wel dat u deelneemt aan het kampeerweekend van DCN. Daarnaast moet u zich uiteraard nog wel bij ons inschrijven voor het kampeerweekend, want wij hebben verder geen bemoeienis met de huuraccommodaties en krijgen hier dus geen bericht over. Wilt u meer informatie stuur dan een mailtje naar evenementen@dafclub.nl.

Inschrijving

De inschrijving is gesloten.

Meer informatie?

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Marck de Cloet, tel.nr. zie colofon Variomatic of via de mail: evenementen@dafclub.nl.

Wij hopen u in grote getale te mogen ontvangen!

Uw EVC

Details

Startdatum 30-05-2019 0:00
Einddatum 02-06-2019 0:00