Kampeerweek Ardennen

Kampeerweek Ardennen (inschrijving geopend)

Uiteraard gaan we ook dit jaar weer een leuke reis naar het buitenland maken. Dit jaar gaan we naar de Belgische Ardennen. De kampeerweek is van zaterdag 31 augustus t/m zaterdag 7 september 2019.

De Belgische Ardennen is een bosrijk gebied in het zuidoosten van België. De Ardennen heeft bezienswaardigheden in overvloed. Van de beroemde grotten van Han tot de watervallen van Coo. Van leuke pretparken tot serieuze musea. En wat te denken van al die schitterende kleine dorpjes, prachtige vergezichten en de vele burchten en kastelen. Ook bourgondisch eten en drinken speelt in deze regio van België een grote rol. Door het bijzondere landschap zijn er unieke streekproducten die werkelijk waar een streling van de tong zijn. Om te beginnen zijn er de beroemde Abdij bieren, zoals Orval, Rochefort en Chimay. En wat is er nu lekkerder bij een biertje dan een stukje kaas? Ook daarvoor bent u in de Ardennen aan het juiste adres. Kortom de Ardennen is de ideale plek voor een heerlijk weekje weg met uw DAF. Noteert u de datum alvast in uw agenda, dit wilt u niet missen!

Camping

De EVC heeft een leuke camping voor u uitgezocht. De gezellige, natuurrijke en kindvriendelijke camping ligt diep in het zuiden van de Belgische Ardennen. Er zijn ruime plekken voor een tent/caravan/camper (met elektriciteit en in de buurt van een watertappunt) en voor de niet-kampeerders zijn er ook stacaravans te huur. De camping beschikt over een restaurant, bar (met veel keuze aan diverse heerlijke biertjes), zwembad, winkeltje en net sanitair. Ook kunnen er vele sporten beoefend worden op de camping en kan er heerlijk gewandeld worden in de omgeving. De DAF mag bij de tent/caravan/stacaravan staan. In het dorpje vlakbij (2 km) de camping bevinden zich diverse winkeltjes en restaurants.

Programma

Het is en blijft een week vakantie. Niets moet dus. U deelt zelf uw week naar eigen smaak in. Uiteraard zullen we wel een paar gemeenschappelijke activiteiten organiseren, waarbij u zelf bepaald of u hieraan wilt deelnemen. Denk hierbij aan de bekende welkomstborrel, twee toertochten, een etentje en een excursie. Ook zal de organisatie tips & trips op papier zetten voor een dagje uit (musea, steden etc.).

Kosten

De kosten van een week kamperen (7 nachten) voor een tent/caravan/camper (incl. elektriciteit en watertappunt in de buurt) zullen rond de 150 euro bedragen voor 2 personen.

De kosten van een stacaravan zullen rond de 450 euro bedragen, dit is ook voor 2 personen voor een week.

Bovenstaande kosten dient u zelf ter plekke aan de camping te betalen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 35,= per auto/equipe met 1 bestuurder en 1 bijrijder. Een 1- persoons equipe betaald € 25,=. Vanaf de 3e bijrijder wordt € 15,= per persoon berekend. Het inschrijfgeld kunt u ter plekke betalen. U krijgt hiervoor in ieder geval: per deelnemer een t-shirt, per equipe een rallybordje, welkomstborrel en een routeboek c.q. informatie over de omgeving.

Samengevat:

  • Wij organiseren de reis van zaterdag 31 augustus tot zaterdag 7 september 2019. Voor deze dagen zal DAF Club Nederland voor u een plek op de camping reserveren (tenzij u kiest voor een stacaravan). Registratie en betaling van de camping dient u ter plekke zelf te regelen.

  • DAF Club Nederland biedt u een paar activiteiten aan. Deelname is niet verplicht, op eigen risico en er kunnen kosten aan verbonden zijn (deze zullen van te voren medegedeeld worden).

  • Na de sluiting van de inschrijving krijgt u van ons uitgebreide informatie over de camping en de te rijden route.

Technische/reiszaken:

  • Zorg voor een goede reisverzekering en denk aan uw groene kaart en Europa service van de wegenwacht.

  • Regel een Reis- en kredietbrief. Reist u met aanhanger? Breidt uw brief dan uit met het aanhangersupplement. U raad het vast al, zonder dit supplement wordt uw aanhanger niet meegenomen.

  • Zorg ervoor dat uw auto in goede staat is en neem evt. reserveonderdelen mee. Er zal geen technische ondersteuning en/of onderdelen voorziening aanwezig zijn.

  • Zorg ervoor dat u een taxatierapport van DAF Club Nederland heeft van uw auto en dat dit rapport aangemeld/goedgekeurd is bij uw verzekering. Zonder taxatierapport zal de ANWB uw DAF niet repatriëren.

  • Een campingvignet is niet verplicht, maar kan soms handig zijn.

Interesse?

Heeft u interesse om met deze leuke en afwisselende tocht mee te gaan, dan kunt u zich via deze link direct inschrijven. Er is met de camping een deadline van 1 augustus 2019 afgesproken. Alle inschrijvingen na deze datum kunnen dan helaas NIET meer in behandeling worden genomen.

Voor dit evenement moeten wij de NAW-gegevens van de deelnemers doorgeven aan de camping: Door inschrijving voor deze kampeerweek geeft u DAF Club Nederland toestemming uw persoonsgegevens (naam, adres en woonplaats) aan de camping in België te verstrekken.

Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met Richard v.d. Gaag, 078 6453325.

Namens uw EVC,

Richard vd Gaag

 

 

Details

Startdatum 31-08-2019 0:00
Einddatum 07-09-2019 0:00
Sluitingsdatum 30-07-2019
Prijs per persoon €35,00