Koffieklets, onderdelenbeurs, toertocht Bleiswijk

Het wordt weer tijd voor een gezellige dag in Zuid-Holland. Op zaterdag 28 april zijn we van harte welkom bij Fred Oosterlaan in Bleiswijk. Wat is er zoal te doen:

  • Gezellig kletsen in de koffiehoek onder het genot van een kop koffie, thee en wat lekkers en de mogelijkheid om elkaars Daf te bewonderen.
  • Er is een toertocht uitgezet door de mooie omgeving van Bleiswijk.
  • Taxeren van uw Daf. Ook de taxatiecommissie zal weer aanwezig zijn. Indien u uw Daf wilt laten keuren, dan moet u wel van te voren een afspraak maken. Dit kan via Wibo Pieters. Via de mail: taxaties@dafclub.nl of telefonisch: zie colofon Variomatic.

Kortom, weer genoeg te doen dus. Ook wordt deze dag een 2e-hands beurs georganiseerd. De gelegenheid om nu net dat ene onderdeel te komen zoeken op de beurs dat u nog mist. Maar wellicht heeft u zelf nog aantal Daf onderdelen of verzamelobjecten die u zelf niet meer nodig heeft, maar die iemand anders wellicht nog goed kan gebruiken. Een goede mogelijkheid dus om eens op de beurs te gaan staan.

Wel is er een kleine wijziging. Voorheen werden er door de Daf Club marktkramen gehuurd, echter zien wij de laatste jaren een gestage daling van het aantal deelnemers. Wij hebben dan ook besloten geen kramen meer te huren en beschikbaar te stellen. U dient zelf een tafel mee te nemen.

Om een en ander goed te laten verlopen zijn er een aantal spelregels voor dit evenement:

  • Er wordt alleen verkoop toegestaan van nieuwe en 2e hands onderdelen en Daf verzamelobjecten op non-commerciĆ«le basis.
  • Verkoop van onderdelen/verzamelobjecten voor (kennelijk) commerciĆ«le doeleinden wordt dus NIET toegestaan.
  • Verkoop van onderdelen, met bovenstaande restricties, is alleen toegestaan door leden van Daf Club Nederland.
  • U dient zelf voor een tafel te zorgen voor de verkoop van uw onderdelen.
  • Wij kunnen u verzoeken om voor toewijzing van een plekje uw geldige clubpas te tonen.

U kunt vanaf 09.00 uur uw stand inrichten, de verkoop is van 10.00-14.30 uur.

In verband met de planning en beschikbare ruimte vragen wij u zich van te voren aan te melden. Dit kan via de mail: evenementen@dafclub.nl, o.v.v. naam en lidmaatschapsnummer.

Details

Startdatum 28-04-2018 0:00
Einddatum 28-04-2018 0:00
Prijs per persoon Gratis