SUPERSALE !!!

 ZONDAG 17 november 2019: SUPERSALE en Superdeals te Geldrop!

En de mogelijkheid tot taxeren. Van 10.00 tot 16.00 uur

Het winter komt eraan, de tijd om uw DAF weer klaar te maken voor een nieuw seizoen rijplezier. Daarom organiseert DAF Club Nederland op ZONDAG 17 november weer een SUPERSALE met Superdeals in het onderdelenmagazijn te Geldrop (Spaarpot 26). Tevens bestaat de mogelijkheid om uw auto te laten taxeren.

Naast het profiteren van de vele, vele aanbiedingen, kunt u ook gezellig bijpraten op het vernieuwde HORECA-PLEIN en kijken naar een technische demonstratie.

SUPERDEALS van het Onderdelenmagazijn  

Het magazijnteam heeft voor deze Supersale weer voor een groot aantal superaanbiedingen gezorgd. Die vindt u op de bijgaande bestellijst. Ook alle andere onderdelen zijn tijdens de SUPERSALE leverbaar.

Met de bestellijst uw bestelling VOORAF regelen

Met de bestellijst kunt u ook al vooraf onderdelen bestellen. Download de bestellijst in Excel format, of download de Print versie van de bestellijst wanneer u het Excel bestand niet kunt openen. De Excel lijst kunt u na invullen direct mailen, de print versie na invullen s.v..p.scannen en dan mailen. De ingevulde Excel of gescande bestellijst kunt tot uiterlijk maandag 11 november mailen aan magazijn@dafclub.nl. U ontvangt dan een factuur. Na betaling staat uw bestelling op zondag 17 november voor u klaar. U kunt dan de hele dag uw bestelling afhalen. Dat voorkomt wachten. Deze tijd kunt u nuttig en gezellig besteden op het HORECAPLEIN.

TAXATIE

Waarom dan ook niet meteen uw DAF of Volvo CVT laten taxeren? Voor een afspraak: mail taxaties@dafclub.nl of bel Wibo Pieters, 040-211 12 44 (werkdagen tussen 19.00 en 21.00 uur).

HORECAPLEIN

Naast profiteren van de vele aanbiedingen kunt u onder het genot van koffie, thee, fris, bier of wijn bijpraten op het gezellige en vernieuwde HORECAPLEIN.

Graag zien wij u op zondag 17 november op de Spaarpot in Geldrop voor een dagje non- en one stop shopping. Winkelen kan dus wél leuk zijn. Openingstijden: van 10.00 tot 16.00 uur. Voor de spelregels, zie www.dafclub.nl. En op = op.

Jaap de Wit & Wibo Pieters

Details

Startdatum 17-11-2019 10:00
Einddatum 17-11-2019 15:00
Locatie Magazijn