Tweedaags evenement Riethoven

Op zaterdag 5 en zondag 6 augustus is er tweedaags evenement in Riethoven. Zaterdag 05 augustus organiseren we een toertocht met een bezoek met een bezoek aan de gebouwen van voorheen weverij de Ploeg architect Rietveld met bezoek aan bezoekerscentrum en safariwandeling met gids , met de tuinen van Mien Ruys (zie www.rietveldbergeijk.nl) Toegang en deelneming is gratis, incl. rallybord. Echter, dit UITSLUITEND BIJ AANMELDING. Als u zich niet aangemeld heeft, kunt u niet deelnemen aan het bezoek + krijgt u geen rallybord.

De toertocht wordt afgesloten met een gezellige BBQ op struisvogelboerderij/minicamping Heierhof in Riethoven. Ook hiervoor geldt dat u zich van te voren moet opgeven. De kosten voor de BBQ bedragen € 25,= p.p. hiervoor mag u 2 uur onbeperkt BBQ incl. drankjes en speciaal bieren.

Op zondag 6 augustus, tijdens de altijd gezellige 'Ouw Getog' markt, houden we een koffieklets/onderdelenverkoop voor onze leden van 11.00 tot 17.00 uur. Leden die met hun DAF komen hebben gratis entree en plaatsen hun DAF bij de clubstand. Ook hiervoor graag van te voren aanmelden i.v.m. de beschikbare ruimte. Voor vragen en/of info en opgave voor het evenement: Harrie Sengers - beurzen@dafclub.nl

Er zijn mogelijkheden om te overnachten op de mini-camping (tevens vertrek en aankomst toertocht). Dit kunt u zelf regelen. Neem hiertoe contact op met de camping via: www.heijerhof.nl of tel: 040-2042721

Op de Dinsdagen 18 Juli - 1 aug. - 15 aug is DCN aanwezig op de Bergeijkse Toeristenmarkten . Uiteraard zijn onze clubleden op onze stand welkom op deze dagen, waar men de mogelijkheid heeft individueel een bezoek te brengen aan Rietveld, zie www.rietveldbergeijk.nl, en de toertocht te rijden. Maak er een gezellig dagje uit van.

Details

Startdatum 05-08-2017 0:00
Einddatum 06-08-2017 0:00
Prijs per persoon Gratis