Winterrally 2019, Groet’n uut Grunn

Grunn of te wel Groningen, de provincie met gelijknamige hoofdstad die in de volksmond van Noord-Nederland vaak kortweg wordt aangeduid met Stad. Een stad die lang geleden is ontstaan als een klein esdorpje op de meest noordelijke uitloper van de Hondsrug. Een stad die is omringt door (vroegere) Ommelanden en die samen een bijzondere provincie vormen. Vaak in het nieuws vanwege gaswinning en zijn voortvloeiende problemen in het gebied maar vooral een provincie die u versteld zal doen staan van zijn veelzijdigheid en landschappelijke schoonheid. Maar er is meer. Ooit gehoord van Fladderak, Poffert, Aaierbal en Grunneger Kouke? Of ’t Peerd van Ome Loeks en d’Olle Grieze? Groningen heeft het allemaal.

Nieuwsgierig geworden? Laat u dan verrassen tijdens de winterrally 2019 in Groningen. Betreft dit dan de stad of de provincie...?? Dat laten we nog even in het midden. Meld u aan voor dit mooie evenement aan het begin van weer een bruisend Daf jaar en maak zelf kennis met het altijd mooie Groningen.

Wanneer: de winterrally 2019 vindt plaats in het tweede weekend van maart op zaterdag 9 en zondag 10 maart 2019. Mocht u maar één dag willen of kunnen meerijden dan is dat uiteraard geen probleem.

Slapen: de overnachting vindt plaats in een goed verzorgd hotel in provincie Groningen niet al te ver bij Stad vandaan en met in de nabijheid een prachtig natuurgebied. Het hotel beschikt over een gratis parkeergelegenheid waar onze Dafjes ruim kunnen staan en na een schitterende toertocht overdag zal het ’s avonds goed toeven zijn in het mooie oud bruine café van het hotel.

’s Avonds kunnen we in het hotel met ons allen aanschuiven aan het diner. Hiervoor heeft het hotel speciaal voor ons een stamppotten buffet samengesteld. Kosten hiervoor zijn € 17.50 per persoon excl. dessert en consumptie. Kinderen tot 12 jaar betalen hier € 8.75 (excl. dessert en consumptie) voor. Wilt u meedoen aan het diner dan kunt u dat aangeven bij de inschrijving.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om heerlijk uit eten te gaan in de nabije omgeving.

Deelnamekosten: de kosten voor deelname zijn inclusief routebeschrijving, rallybordje per equipe en overnachting inclusief ontbijt.

* €45.00 per persoon op basis van een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.

* €55.00 per persoon op basis van een 1-persoonskamer inclusief ontbijt.

*mocht u alleen zijn dan is er ook de mogelijkheid om op indeling te slapen. Dan deelt u dus de 2-persoonskamer met iemand anders. In dat geval betaalt u het tarief van €45.00 per persoon. U kunt dit aangeven bij inschrijving.

* €42.50 per persoon op basis van een 3-persoonskamer inclusief ontbijt.

* €35.00 per persoon op basis van een familiekamer inclusief ontbijt. Deze kamer moet minimaal een bezetting hebben van 4 personen en kan maximaal een bezetting hebben van 5 personen.

*kinderen 0-2 zijn gratis, babybedje mag meegenomen worden en deze kan geplaatst worden in alle bovenvermelde kamers.

Helaas is het hotel niet geschikt voor mindervaliden al zijn er beperkte mogelijkheden. Mocht u graag willen deelnemen dan kunt u contact opnemen met Saskia Hamstra om de mogelijkheden bespreken.

Het is ook mogelijk om één of twee dagen mee te rijden en niet te overnachten. I.v.m. de kopieerkosten willen wij u vragen, indien mogelijk, u vooraf op te geven voor de toertocht. Deelname aan alleen de toertocht is gratis. U kunt zich, indien gewenst, wel inschrijven voor het diner in het hotel. Kosten hiervan zijn zoals eerder in dit artikel te bespreken.

Voor mensen die niet blijven slapen is er een mogelijkheid om een rallybordje als herinnering te bestellen. Maar ook als u wel blijft slapen en een extra rallybordje wilt bestellen dan is dat mogelijk. De kosten hiervoor bedragen €5.00 per rallybordje. Als u hier interesse in heeft, dan verzoeken wij u dit van te voren aan te geven via de inschrijvingsbon in de Variomatic of via de website. Kosten van het rallybordje dienen vooraf betaald te worden aan de Daf Club. Zie verder bij inschrijving. Op de dag zelf zijn er geen extra rallybordjes meer beschikbaar.

Inschrijving: De inschrijving is gesloten. 

Als u zich ingeschreven heeft en u besluit na sluiting van inschrijving om niet mee te doen, dan bent u wel verplicht tot betaling van de deelnamekosten. Wij maken immers afspraken met de overnachtingslocatie en reserveren hier kamers voor. Dit geldt tevens voor de inschrijving voor het diner. Er wordt namelijk van te voren een stoel voor u gereserveerd.

Zodra startlocatie en starttijden bekend zijn, zullen we deze publiceren op de website. Tevens zullen diegene die zich ingeschreven hebben, na het sluiten van de inschrijving een brief ontvangen met alle benodigde informatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saskia Hamstra, tel.nr. zie colofon Variomatic

Details

Startdatum 09-03-2019 0:00
Einddatum 10-03-2019 0:00