Hemelvaart Kampeerweekend Drenthe

Kampeerweekend 25 t/m 28 mei 2017 – Drenthe

2016 kende een zonovergoten editie in de prachtige Betuwe. Een uitdaging voor ons EVC-ers dus om in 2017 weer op zoek te gaan naar een mooie camping. We moesten even zoeken en we hebben veel campings gezien en de medewerkers gesproken. Het verliep deze keer niet van een leie dakje. Alle varianten kwamen we tegen: Jullie van harte welkom, maar……niet met Hemelvaart (dan komen jullie toch een weekend in juni kamperen….), daarna een geweldige camping, met prachtige plaatsen, maar helaas een te hoog prijskaartje. Bij een andere camping mochten we buiten het campingterrein op een familie veld staan (een veld voor hele grote families), alleen was het douchegebouw een kilometer lopen. Dat wilde we jullie niet aandoen. We mochten er overigens wel een toiletwagen neerzetten. Toch maar een offerte aangevraagd, maar, ondanks herhaaldelijk vragen, niets meer van gehoord. Ook een dood spoor dus. Toen we, na zo’n camping of 10 de moed begonnen op te geven kwamen we uiteindelijk via een ‘zustercamping’ uit bij een mooie camping in Wezuperbrug. Ja, die hadden nog wel plaats en ja die wilde de Dafclub wil ontvangen. Een leuk gesprek volgde en met Hemelvaar hebben we twee prachtige velden tot onze beschikking.

De camping:
Het wordt dus Drenthe. Vlak bij het dorpje Wezuperbrug, bij de Hunzevallei, bossen en vele authentieke Drentse brinkdorpen, ligt camping ‘het Kuierpad’ op de Drentse Hooglanden!. Op de camping zelf is veel te doen. Voor de sportievelingen is er een klimpark, wildwaterbaan, skatebaan, skibaan. Er zijn mooie zandstrandjes en zwemvijvers. Verder is er een binnenzwembad, buitenzwembad, speeltuinen noem maar op.
Praktisch gezien is er een supermarkt aanwezig, restaurant met bar, snackbar en draadloos internet.

Programma
Kamperen van woensdag/donderdag tot zondag. Wilt u eerder komen of langer blijven? Geen probleem, maar dat moet u zelf regelen en betalen bij de camping. Indien u dit van plan bent adviseren wij u dit van te voren te regelen bij de camping. U betaalt voor deze nachten de gangbare prijs van de camping. Vermeld bij aanmelding dat u van Daf Club Nederland bent, want anders wordt u op een andere plaats gezet en/of moet u zeer waarschijnlijk verkassen.

Woensdag 24 of donderdag 25 mei
Aankomst op de camping!
Op donderdag zullen de inschrijving en de welkomstborrel plaatsvinden.

Vrijdag 26 mei
Toertocht! Bij de inschrijving op donderdag heeft u reeds de toertocht gekregen. U kunt vertrekken wanneer u wilt. Vertrek echter niet te laat want u staat een prachtige tocht te wachten langs een aantal schitterende plekken in Drenthe. Maak er een mooie dag van en neem de gelegenheid te baat met regelmaat te stoppen om rond te kijken. In de avond wordt er voor de diehards een nachtrit georganiseerd.

Zaterdag 27 mei
De dag kunt u indelen naar eigen inzicht. Bij de receptie van de camping is legio informatie te verkrijgen. Tevens zullen wij u voorzien van een tips en trips flyer over de omgeving.

Om 18.00 uur verwachten wij u terug op de camping voor een gezellige maaltijd, met aansluitend de feestavond. Een DJ zal gezellige muziek draaien. In de informatie die u voorafgaand aan het weekend ontvangt zullen wij meer informatie geven over de invulling van deze avond.

Zondag 28 mei
Time flies, zeker als het gezellig is en op zondag zit het er weer op. Helaas tijd om op te breken en richting huis te gaan.

Kosten en betaling
De kosten voor dit spektakel bedragen € 70,= euro per volwassene en € 20,= per kind van 4 t/m 12 jaar. Kinderen van 0 t/m 3 jaar mogen gratis deelnemen.

Wat krijgt u allemaal voor dit bedrag:

 • Drie/vier overnachtingen op de camping, incl. stroom.
 • Een welkomstborrel met hapjes
 • Een maaltijd en een leuke feestavond met DJ
 • Voor iedereen die het tarief van 70 euro betaald een plastic tas met een T-shirt erin.
 • Eén rallybordje per equipe
 • Een mooie toertocht en nachtrit
 • En …. veel gezelligheid.

Wilt u een extra T-shirt, dan kunt u dit voor het bedrag van € 10,= per T-shirt bestellen.
Een extra rallybordje kunt u bestellen voor € 5,= per bordje.

Honden worden toegestaan op de camping en hier worden geen extra kosten voor berekend.

Voor diegene die niet blijven kamperen, maar wel mee willen doen aan alle activiteiten bedraagt het inschrijfgeld: € 35,= per persoon (ook hiervoor geldt 1 T-shirt per volwassene) en € 10,= per persoon van 4-12 jaar.

Wilt u meedoen aan alleen de toertocht, dat kan. Stuur dan een mailtje naar evenementen@dafclub.nl. Deelname aan alleen de toertocht is uiteraard gratis. Wij verzoeken u dan wel om u tussen 09.30-10.00 uur te melden voor inschrijving.

Huuraccommodatie
Wel willen meedoen, maar een hekel aan kamperen? Op de camping zijn ook diverse huuraccommodaties aanwezig, waarvan een paar zelfs naast het veld staan waar DCN straks komt te staan. De camping heeft een paar accommodaties voor DCN in optie gezet tot 15 april a.s.. Heeft u hier interesse in, dan kunt u hiervoor zelf contact met de camping opnemen. Reserveren en betalen van huuraccommodatie dient u dus zelf te regelen. Meldt u bij aanmelding wel dat u deelneemt aan het kampeerweekend van DCN. Daarnaast moet u zich uiteraard nog wel bij ons inschrijven voor het kampeerweekend, want wij hebben verder geen bemoeienis met de huuraccommodaties en krijgen hier dus geen bericht over.

Optioneel – een sportief aanbod!
Zoals in de inleiding van de camping vermeld kent deze camping een groot sportief aanbod op diverse zaken. De camping heeft, speciaal voor DCN, een 2-tal arrangementen samengesteld waaraan u, tegen betaling, kunt deelnemen. .
U moet zich hiervoor vooraf aanmelden en de kosten in het vooruit betalen. De activiteiten zullen plaatsvinden op zaterdag.

U kunt kiezen uit:

 • Outdoorarrangement 1, € 17,50 p.p.
  Bestaande uit:
  Overwin alle hindernissen in het klimpark (± 2 uur)
  Proefles skiën (1 uur, inclusief materiaal)
 • Outdoorarrangement 2, € 14,= p.p.
  Bestaande uit:
  Overwin alle hindernissen in het klimpark (± 2 uur)
  Boogschietclinic (1 uur)

Daarnaast is het mogelijk om tijdens alle dagen individuele activiteiten te boeken op de camping. Dit kunt u ter plekke zelf regelen.

Betaling
Wij willen u verzoeken de kosten voor het kampeerweekend + indien van toepassing het outdoor arrangement vooraf te voldoen (u krijgt hier geen brief over). Dit heeft te maken met het feit dat alle activiteiten al in het vooruit betaald zijn en de organisatie niet met een grote cashflow op de camping wil zitten. U kunt deze kosten, uiterlijk 30 april 2017, overmaken op rekeningnr. IBAN: NL89INGB0005549049 t.n.v. Daf Club Nederland, o.v.v. kampeerweekend en uw lidmaatschapsnummer.
Voor onze buitenlandse deelnemers: IBAN: NL89INGB0005549049 - BIC: INGBNL2A

Vergeet niet uw lidmaatschapsnr. bij de betaling te vermelden!. Hiermee bespaart u onze penningmeester een boel werk. Eenmaal ingeschreven en betaald is uw inschrijving definitief. Restitutie wordt niet verleend en zal alleen plaatsvinden in geval van overmacht, waarbij het bestuur van DCN bepaald.

Een uitgebreide routebeschrijving en verdere relevante informatie krijgt u toegezonden na de sluiting van de inschrijfdatum.

De inschrijving voor het kampeerweekend sluit op zondag 30 april 2017.
U kunt zich inschrijven middels de bon in deze Variomatic of middels het formulier op de website (de inschrijving is inmiddels gesloten).

Voor dit evenement moeten wij de NAW gegevens van de deelnemers doorgeven aan de camping. Wegens vergunningen en wetgeving moet de camping tevens de namen en geboortedata van alle deelnemers in het nachtregister registreren. Bij de informatiebrief die na de sluiting van de inschrijving verzonden wordt, zult u hiervoor een formulier ontvangen. Door inschrijving voor het kampeerweekend geeft u DAF Club Nederland toestemming uw persoonsgegevens (naam, adres, woonplaats) aan Camping De Betuwe te verstrekken.

Meer informatie?
Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Alice van Iersel: Voor telefoonnummer, zie colofon Variomatic (spreek NIET de voicemail in, deze kan helaas niet meer afgeluisterd worden) of stuur een mail naar de mail: evenementen@dafclub.nl

Wij hopen u in grote getale te mogen ontvangen!

Uw EVC

De inschrijving is gesloten

Details

Startdatum 25-05-2017 0:00
Einddatum 28-05-2017 0:00
Prijs per persoon €70,00
Locatie Camping het Kuierpad