Kampeerweekend Hemelvaart

De inschrijving voor het kampeerweekend is gesloten.

Is 3x scheepsrecht? De laatste twee edities van het kampeerweekend waren zonovergoten, en laten we eerlijk zijn, een derde keer met dergelijk weer zou zeker geen straf zijn. ‘Fingers crossed’. Ook dit jaar heeft het ons weer even gekost een camping te vinden. Kamperen is sinds een aantal jaren weer erg populair in Nederland, uiteraard goed nieuws voor de campings, maar minder voor ons, want hiervoor wordt het moeilijker om een camping te vinden met voldoende plaats. Dit is vooral merkbaar in de wat populairdere, toeristische gebieden van ons land. Hoe je een plan soms bij moet stellen bleek dit jaar wel weer. We hadden onze pijlen gericht op een wat centraler, meer richting het westen gelegen camping, maar uiteindelijk zijn we beland in een van het meest oostelijke gelegen plekken van ons land, dicht bij de grens met onze oosterburen.

Het is een stadscamping geworden, gelegen op een prachtige plek aan de rand van Enschede!

De camping:

De camping ligt midden in de Twentse natuur en op steenworp afstand van de binnenstad van Enschede. Kamperen in Enschede combineert natuur en cultuur. De camping ligt aan de rand van één van de groenste steden van Nederland. Het is een plek waar rust en activiteiten elkaar op een goede manier afwisselen. In no time wandel of fiets je door de bossen en geniet je van alles wat de natuur te bieden heeft.

Op de camping is voor ons een groot veld gereserveerd. Er zijn o.a. een zwembad en een visvijver aanwezig en ook de horeca is vertegenwoordigd met o.a. een bar, restaurant, snackbar en een kleine supermarkt.

Programma

Kamperen van woensdag/donderdag tot zondag. Wilt u eerder komen of langer blijven? Dat kan. U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. Wij zullen u informeren over de extra kosten hiervoor.

Woensdag 09 of donderdag 10 mei  

Aankomst op de camping!

Op donderdag zullen de inschrijving en de welkomstborrel plaatsvinden.

Vrijdag 11 mei  

Toertocht! Bij de inschrijving op donderdag heeft u reeds de toertocht gekregen. U kunt vertrekken wanneer u wilt. Vertrek echter niet te laat want u staat een prachtige tocht te wachten door het mooie Twente en omstreken. Maak er een mooie dag van en neem de gelegenheid te baat met regelmaat te stoppen om rond te kijken. In de avond wordt er voor de diehards een nachtrit georganiseerd.

Zaterdag 12 mei

De dag kunt u indelen naar eigen inzicht. Bij de receptie van de camping is legio informatie te verkrijgen. Tevens zullen wij u voorzien van een tips en trips flyer over de omgeving.

Om 18.00 uur verwachten wij u terug op de camping voor een gezellige maaltijd, met aansluitend een gezellige avond. In de informatie die u voorafgaand aan het weekend ontvangt zullen wij meer informatie geven over de invulling van deze avond.  

Zondag 13 mei

Time flies, zeker als het gezellig is en op zondag zit het er weer op. Helaas tijd om op te breken en richting huis te gaan.

Kosten en betaling

De kosten voor dit spektakel bedragen € 70,= euro per volwassene en € 17,50 per kind van 4 t/m 12 jaar. Voor kinderen van 0 t/m 3 jaar is deelname gratis.

Wat krijgt u allemaal voor dit bedrag:

-          Drie/vier overnachtingen op de camping, incl. stroom.

-          Een welkomstborrel met hapjes

-          Een maaltijd en een gezellige zaterdagavond!

-          Voor iedereen die het tarief van 70 euro betaald een plastic tas met een T-shirt erin.

-          Eén rallybordje per equipe

-          Een mooie toertocht en nachtrit

-          En …. veel gezelligheid.

Wilt u een extra T-shirt, dan kunt u dit voor het bedrag van € 10,= per T-shirt bestellen.

Een extra rallybordje kunt u bestellen voor € 5,= per bordje.

Honden worden toegestaan op de camping en hier worden geen extra kosten voor berekend.

Voor diegene die niet blijven kamperen, maar wel mee willen doen aan alle activiteiten bedraagt het inschrijfgeld: € 35,= per persoon (ook hiervoor geldt 1 T-shirt per volwassene) en € 10,= per persoon van 4-12 jaar.

Wilt u meedoen aan alleen de toertocht, dat kan. Stuur dan een mailtje naar evenementen@dafclub.nl. Deelname aan alleen de toertocht is uiteraard gratis. Wij verzoeken u dan wel om u tussen 09.30-10.00 uur te melden voor inschrijving.

Huuraccomodatie

De camping heeft huuraccommodaties, echter wel in beperkte vorm.Heeft u hier interesse in, dan kunt u hiervoor zelf contact met de camping opnemen. Reserveren en betalen van huuraccommodatie dient u dus zelf te regelen. Meldt u bij aanmelding wel dat u deelneemt aan het kampeerweekend van DCN. Daarnaast moet u zich uiteraard nog wel bij ons inschrijven voor het kampeerweekend, want wij hebben verder geen bemoeienis met de huuraccommodaties en krijgen hier dus geen bericht over. Wilt u meer informatie stuur dan een mailtje naar evenementen@dafclub.nl.

 

Betaling

Wij willen u verzoeken de kosten voor het kampeerweekend vooraf te voldoen (u krijgt hier geen brief over). Dit heeft te maken met het feit dat alle activiteiten al in het vooruit betaald zijn en de organisatie niet met een grote cashflow op de camping wil zitten. U kunt deze kosten, uiterlijk 30 april 2018, overmaken op rekeningnr. IBAN: NL89INGB0005549049 t.n.v. Daf Club Nederland, o.v.v. kampeerweekend en uw lidmaatschapsnummer.

Voor onze buitenlandse deelnemers: IBAN: NL89INGB0005549049 - BIC: INGBNL2A

Vergeet niet uw lidmaatschapsnr. bij de betaling te vermelden!. Hiermee bespaart u onze penningmeester een boel werk. Eenmaal ingeschreven en betaald is uw inschrijving definitief. Restitutie wordt niet verleend en zal alleen plaatsvinden in geval van overmacht, waarbij het bestuur van DCN bepaald.

Een uitgebreide routebeschrijving en verdere relevante informatie krijgt u toegezonden na de sluiting van de inschrijfdatum. 

Inschrijving

De inschrijving voor het kampeerweekend is gesloten. 

Meer informatie?

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Alice van Iersel: telefoonnummer zie colofon Variomatic, of via de mail: evenementen@dafclub.nl.

Wij hopen u in grote getale te mogen ontvangen!

 

Details

Startdatum 10-05-2018 0:00
Einddatum 13-05-2018 0:00
Prijs per persoon €70,00