Overig

ZATERDAG 3 November a.s. organiseren we weer een introduktie  dag voor onze (nieuwe) leden in het DAF museum en in ons onderdelen magazijn in Geldrop.
 
Aanvang om 10.00 uur in het DAF museum, Tongelresestraat 27, Eindhoven
Na intro , rondleiding en lunchpauze in het museum vertrekken we om ca. 14.00 uur naar het magazijn in Geldrop voor een rondleiding en mogelijkheid tot aankoop onderdelen.
 
Afsluiting intro dag ca. 15.30 uur.
 
Op vertoon van uw geldige DCN lidmaatschapskaart is de entree voor het DAF museum op deze dag slechts €5 per persoon. Bent u al donateur van het DAF museum, dan heeft u  gratis toegang voor maximaal 2 personen.
 
Aanmelden bij : Harrie Sengers  via Beurzen@dafclub.nl  of 06-23400131
LET OP: Maximaal aantal deelnemers 25 personen, dus wees er snel bij! Vol is vol.
 
N.B. Ook wanneer u al langer lid bent en nog niet eerder deel heeft genomen aan een introductie dag voor nieuwe leden bent u van harte welkom!
Startdatum 03-11-2018 10:00
Einddatum 03-11-2018 15:30

SUPERSALE met Superdeals!

 

Startdatum 18-11-2018 10:00
Einddatum 18-11-2018 17:00

Heeft u ook zin om onder het genot van een bakje koffie (of thee) het afgelopen Daf- jaar nog even met elkaar door te nemen of heerlijk vooruit te blikken op het volgende jaar? Kom dan op zondag 9 december naar Buinerveen. Het adres staat vermeld in de Variomatic van oktober 2018. De deuren gaan om 14.00 uur voor u open. We hopen op en geslaagde middag met veel gezelligheid en kletspraat.

Graag tot ziens op de Koffieklets!

Albert, Saskia en Roderick

Startdatum 09-12-2018 0:00
Einddatum 09-12-2018 0:00

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Zaterdag 13 april 2019: D-day: grote diagnose- en taxatiedag. Natuurlijk met SUPERSALE en Superdeals te Geldrop!

Het voorjaar komt eraan, uw DAF kan, nee moet de weg weer op. En daarom organiseert DAF Club Nederland op zaterdag 13 april de grote diagnose- en taxatiedag met SUPERSALE en Superdeals in het onderdelenmagazijn te Geldrop. Oftewel: D-day!

Maar waar is zo’n diagnose en taxatiedag nu ook al weer voor bedoeld? En welke verrassingen heeft het magazijn voor u in petto? En er is nog meer dat een bezoek aan Geldrop op 13 april méér dan de moeite waard maakt. Naast het profiteren van de vele aanbiedingen, kunt u ook gezellig bijpraten op het HORECA-PLEIN. </span></span></p> <p style="margin-top: 0cm; margin-right: 0cm; margin-bottom: 10pt;">Diagnose

De Technische Commissie (TC) wordt regelmatig benaderd met allerlei vragen, die betrekking hebben op het rijden van de auto. Door de unieke aandrijving is een DAF een auto die niet zo maar door een willekeurige garage te beoordelen is. Met een diagnose van de TC weet u of uw DAF rijdt, zoals deze hoort te rijden en krijgt u meteen ook advies over welke zaken aandacht verdienen en hoe u die kunt aanpakken. Dat kunt u vervolgens thuis (laten) doen of op een sleuteldag. Op zo’n sleuteldag kunt u wederom van de ondersteuning van de TC profiteren.

Een diagnose is dus zeer aan te bevelen. U kunt uw auto voor een diagnose opgeven bij Janhein de Rooij via techniek@dafclub.nl. Ook via de website www.dafclub.nl kunt u zich opgeven, kijk onder het kopje “contact" en vervolgens "techniek".

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dit omdat een goede diagnose nu eenmaal tijd kost. Hoe eerder u erbij bent, hoe meer kans u maakt! Vol is helaas vol!

Er is echter meer om naar Geldrop te komen op 13 april!

Taxatie

Als u toch langs komt voor een diagnose (of de aanbiedingen van het magazijn, zie hierna), waarom dan ook niet meteen uw DAF of Volvo CVT laten taxeren? Het kan op “D-day” in één moeite door. Het belang van een goede taxatie is door de jaren heen reeds vele malen gebleken. Ook op dit gebied bent u bij de DAF Club met zijn FEHAC-erkende taxatie aan het juiste adres. Wanneer u besluit zowel een diagnose als een taxatie te laten uitvoeren, dan kunnen wij beide activiteiten achter elkaar plannen. Het is uiteraard ook mogelijk alleen voor een diagnose of een taxatie te komen. U mag het zeggen! Voor een afspraak voor een taxatie kunt u terecht bij Wibo Pieters, taxaties@dafclub.nl of telefoon: 040-211 12 44 (werkdagen tussen 19.00 en 21.00 uur). Ook via de website www.dafclub.nl kunt u zich opgeven, kijk onder het kopje “contact” en vervolgens "taxaties".

SUPERDEALS van het Onderdelenmagazijn  

Ook het magazijn staat op 13 april tot uw dienst. Het magazijnteam heeft ook voor deze D-day weer een groot aantal superaanbiedingen verzorgd. Zie de informatie op de website www.dafclub.nl en de nieuwsbrief het Secundairtje.

De aanbiedingen? Hou onze nieuwsbrief het Secundairtje in de gaten!

De aanbiedingen voor de SUPERSALE communiceren we met u via een speciale uitgave van het Secundairtje. Hierin treft u de aanbiedingen in de vorm van een bestellijst. Die wordt ook gepubliceerd op de website www.dafclub.nl.

Met deze lijst kunt u ook al vooraf onderdelen bestellen. Na betaling staat uw bestelling dan op zaterdag 13 april voor u klaar. Dat voorkomt wachten, deze tijd kunt u nuttig en gezellig besteden op het HORECAPLEIN.:

Alleen al die aanbiedingen maken het de moeite waard om naar Geldrop af te reizen. Maar ook alle andere onderdelen zijn op D-day gewoon leverbaar.

HORECAPLEIN

Naast profiteren van de vele aanbiedingen kunt u onder het genot van koffie, thee, fris, bier of wijn bijpraten (en bijkomen) op het HORECAPLEIN.

Graag zien wij u op zaterdag 13 april op de Spaarpot in Geldrop voor een dagje one-stop shopping.

Janhein de Rooij, Wibo Pieters en Jaap de Wit

Startdatum 13-04-2019 0:00
Einddatum 13-04-2019 0:00
Sluitingsdatum 07-04-2019 0:00

Op zaterdag 4 mei a.s. organiseren we weer een introductiedag voor nieuwe leden. We beginnen om 10 uur in het DAF museum en na de broodjes gaan we naar ons onderdelenmagazijn in Geldrop. Geef je snel op bij Harrie Sengers via E-mail beurzen@dafclub.nl of Telefoon:06-23400131. Zorg dat je er op tijd bij bent want vol is vol!

Startdatum 04-05-2019 10:00
Einddatum 04-05-2019 17:00