Intensieve cursus autosleutelen 1 - 7 augustus

Intensieve weekcursus autosleutelen in samenwerking met www.autosleutelcursus.nl voor zowel beginners als gevorderden, mannen en vrouwen, jong en oud. Je sleutelt aan je eigen auto. Niet alleen beginners, ook mensen met ruime ervaring komen in deze cursus aan hun trekken. Theorie, autotechniek en praktijk wisselen elkaar af, waarbij de nadruk ligt op zelf sleutelen. Een autsleutelcursus waar je gegarandeerd vieze vingers haalt... Sleutelen in kleine groepen onder leiding van docenten met ruime ervaring in auto- en motortechniek. 

Een 7-daagse cursus met verblijf op basis van volpension en hele dagen les/begeleiding. Er is keuze uit verblijf in 1- of 2-persoonskamers of met eigen kampeermiddel. De prijzen varieeren van € 650 (kamperen) tot € 900 (1-persoons kamer). Studenten en partners met één auto krijgen 20% korting. De cursuslocatie is d'n Twist in Overloon.

Inschrijven doe je rechtstreeks bij autosleutelcursus.nl. Dat betekent dat de (annulerings)voorwaarden van deze organisatie gelden. Dat betekent dat ook het cursusgeld rechtstreeks aan deze organisatie moet worden voldaan. Inschrijven kan via http://www.autosleutelcursus.nl/cms/pages/inschrijfformulier.html  Kies voor de cursus oldtimers (A20Z01) en geef aan dat je bij curus terecht gekomen bent op andere wijze nl. via Daf Club Nederland. Bij voldoende inschrijvingen is de cursus exclusief voor DCN-leden. In overige gevallen behoudt de organisatie zich het recht voor om ook andere oldtimerliefhebbers toe te laten. 

Details

Startdatum 01-08-2020 0:00
Einddatum 07-08-2020 0:00