Sleutel- en diagnosedag in Enschede

Sleuteldagen
Ongeveer 8 á 10 keer per jaar worden er op diverse locaties in het gehele land sleuteldagen georganiseerd. Deze sleuteldagen vinden plaats in goed uitgeruste garages met hefbruggen. Zonder uitzondering dragen al deze garages onze club een warm hart toe!

De sleuteldagen zijn speciaal bedoeld voor klussen die u thuis niet uit kunt voeren, bijvoorbeeld vanwege het gebrek aan een hefbrug of bepaalde speciale gereedschappen. Ook zijn de sleuteldagen ideale mogelijkheden om gezellig aan uw auto te sleutelen en de techniek te leren kennen wanneer u nog geen ervaren sleutelaar bent. De Technische Commissie is op alle sleuteldagen aanwezig om u te ondersteunen en van technisch advies te voorzien wanneer nodig. De sleuteldagen zijn echter vooral ontzettend leuk omdat iedereen elkaar helpt, jong en oud, ervaren of niet ervaren, het is altijd gezellig!

Ongeveer twee keer per jaar wordt er een zogenaamde "Themadag" georganiseerd. Op deze dagen richten we ons op één bepaald onderdeel van de auto's, bijvoorbeeld de motor of de Variomatic. Alléén op de Themadagen zijn altijd onderdelen aanwezig die passen bij het thema van die dag. De Technische Commissie regelt dit in samenwerking met het magazijn van DAF Club Nederland.

Diagnosedagen
Absoluut uniek en een echte aanrader voor elke DAF rijder, met name de nog wat onervaren clubleden. In het verleden werd de Technische Commissie regelmatig door clubleden benaderd met de vraag: "zouden jullie eens een stukje in mijn auto willen rijden, want ik weet eigenlijk niet hoe een DAF precies hoort te rijden". Hieruit zijn eigenlijk de diagnosedagen ontstaan. Op een diagnosedag inspecteert iemand van de Technische Commissie uw DAF of Volvo aan de hand van een uitgebreide checklist. Deze controle omvat de algemene technische kanten van onze auto's maar richt zich met name op die zaken waar een moderne garage totaal geen verstand meer van heeft. De Variomatic is hiervan een goed voorbeeld. Binnen onze commissie is de kennis over deze geweldige transmissie nog volop voorhanden. Ook maken we samen met u een proefrit, en aan de hand van onze bevindingen ontvangt u een keuringsrapportje met daarin onze constateringen. Uiteraard adviseren we u uitgebreid en eerlijk over te verwachten reparaties en mankementen die we (wellicht) tijdens de diagnose hebben aangetroffen.

Een diagnose kan in principe op (bijna) elke sleuteldag door ons uitgevoerd worden. 1x per jaar echter hebben we een grandioze Diagnosedag met Supersale bij het magazijn van DAF Club Nederland. Op deze dag neemt de Technische Commissie vele DAF's onder de loep. Ook kunt u dit combineren met een taxatie en heeft ons magazijn een enorme hoeveelheid spectaculaire aanbiedingen voor u in petto. De grote Diagnosedag + Supersale kan ondertussen gerekend worden tot een van de "traditionele" DAF Club Nederland evenementen!

 

Aanmelden kan via de Technische Commissie.

Details

Startdatum 28-10-2017 0:00
Einddatum 28-10-2017 0:00
Prijs per persoon €5,00