Sleutel- en diagnosedag Heemskerk

Op 25 maart zijn we weer te gast in Heemskerk  voor een sleutel- en diagnosedag.


Ongeveer 4 á 6 keer per jaar worden er op diverse locaties in het gehele land sleuteldagen georganiseerd. Deze sleuteldagen vinden plaats in goed uitgeruste garages met hefbruggen. Zonder uitzondering dragen al deze garages onze club een warm hart toe!

De sleuteldagen zijn speciaal bedoeld voor klussen die u thuis niet uit kunt voeren, bijvoorbeeld vanwege het gebrek aan een hefbrug of bepaalde speciale gereedschappen. Ook zijn de sleuteldagen ideale mogelijkheden om gezellig aan uw auto te sleutelen en de techniek te leren kennen wanneer u nog geen ervaren sleutelaar bent. De Technische Commissie is op alle sleuteldagen aanwezig om u te ondersteunen en van technisch advies te voorzien wanneer nodig. De sleuteldagen zijn echter vooral ontzettend leuk omdat iedereen elkaar helpt, jong en oud, ervaren of niet ervaren, het is altijd gezellig!

Ook diagnoses zijn mogelijk. Bij een diagnose inspecteert iemand van de Technische Commissie uw DAF of Volvo aan de hand van een uitgebreide checklist. Deze controle omvat de algemene technische kanten van onze auto's maar richt zich met name op die zaken waar een moderne garage totaal geen verstand meer van heeft. De Variomatic is hiervan een goed voorbeeld. Binnen onze commissie is de kennis over deze geweldige transmissie nog volop voorhanden. Ook maken we samen met u een proefrit, en aan de hand van onze bevindingen ontvangt u een keuringsrapportje met daarin onze constateringen. Uiteraard adviseren we u uitgebreid en eerlijk over te verwachten reparaties en mankementen die we (wellicht) tijdens de diagnose hebben aangetroffen.

Een diagnose kan op elke sleuteldag worden uitgevoerd mits vooraf aangemeld.

Aanmelden voor de sleutel en diagnosedag op 25 maart in Heemskerk kan via de Technische Commissie.

Details

Startdatum 19-03-2016 9:00
Einddatum 19-03-2016 17:00
Prijs per persoon €5,00