Tulpen uit Amsterdam - Bollentoertocht Zuid-/Noord-Holland

TULPEN UIT AMSTERDAM, toertocht zondag 15 april

Wie kent dit liedje niet…. We hebben het uiteraard over onze hoofdstad, volgens vele kenners de mooiste stad ter wereld en een stad waar we met onze DAF’s nog gewoon welkom zijn.

U staat een mooie toertocht te wachten die start met een unieke route door Amsterdam. Over de Amsterdamse grachten (ook al zo’n bekend lied), over het Rembrandplein, langs de Amstel,waar het super de luxe Amstelhotel staat, langs theater Carré, de Magere Brug, lde Stopera, langs de Munt, het Rokin op, over de DAM met het paleis, de Bijenkorf, GrandHotel Krasnapolsky en Het Nationaal Monument. Dan verder via het Beursplein langs de St. Nicolaaskerk en de Schreierstoren achter het centraal station om langs het IJ via de Jordaan naar de Oude Westerkerk vlak bij het Anna Frank Huis. Het Leidseplein wordt niet vergeten om door de meest luxe winkelstraat van Nederland met onze DAFFEN te rijden, De PC Hooftstraat naar het museumplein. Dan verlaten we dit prachtige UNESCO werelderfgoed, het Venetië van het Noorden, via de zeehaven langs Schiphol richting de bollenvelden.

De bollenvelden staan er in deze periode op hun mooist bij en bij de plaatselijke zweefvliegclub kunt u voor € 49,- (optioneel) als een vogel geheel geluidloos boven de bollenvelden zweven en genieten. De tocht eindigen we in Hillegom bij een plaatselijke kleinschalige ambachtelijke bierbrouwerij waar wij voor een rondleiding zijn uitgenodigd die om 15.30 uur begint.

Kom kennis maken met dit unieke stuk Nederland met je DAF, in Noord- en Zuid-Holland.

Deelnemen
Wil je deelnemen, meldt je aan via de mail: secretariaat@dafclub.nl. Vermeld tevens of je wilt zweefvliegen (doorgang mits het weer verantwoord is, de kosten zijn voor eigen rekening, inschrijving betekent deelname!) en of u wilt deel nemen aan de gratis rondleiding in de bierbrouwerij. Aan het einde van de rondleiding is er voor iedere equipe een uniek DCN aandenken aan deze dag.

Startlocatie
We starten aan de randweg van Amsterdam om een sightseeing tour door de stad te maken. Verzamelen vanaf 9.00 uur bij Haddock Amsterdam, Marie Baronlaan 19, 1095 MV Amsterdam (navigatie: IJdijk 8. 1095 KM Amsterdam). We starten en raden iedereen aan uiterlijk om 10.30 uur te vertrekken voor de toertocht omdat Amsterdam snel volloopt met toeristen.

Routebeschrijving:
Op de A10, de ring van Amsterdam, neem afslag S114 en komende uit de richting Schiphol links af onder de snelweg door en bij de stoplichten rechts voor het Shell tankstation langs evenwijdig aan de snelweg tot het restaurant.

Komende op de A10 door de Zeeburgertunnel afslag S114, dan bij de stoplichten rechtdoor langs het Shell tankstation evenwijdig aan de snelweg tot het restaurant.

Details

Startdatum 15-04-2018 0:00
Einddatum 15-04-2018 0:00
Prijs per persoon Gratis