DAF YA 66 meeting met toertocht

Zondag 16 juli 2017 organiseert Daf Club Nederland een DAF YA 66 meeting. Deze meeting zal gehouden worden bij het Airborne museum in Oosterbeek. Voorafgaand aan deze meeting zal er een kleine toertocht gereden worden langs diverse interessante militaire locaties. De startlocatie volgt z.s.m. (zie straks ook Variomatic juli). De finish is bij het Airborne museum waar u ook de gelegenheid heeft een bezoek aan het museum te brengen (entreekosten voor eigen rekening. Voor DCN-leden € 6,50 euro (normaliter betaalt u € 9,75 euro). Dit museum is meer dan de moeite waard en behandelt de slag om Arnhem. Zeker de Airborne Experience is een bijzondere belevenis waardoor je je bijna in de oorlog waant. Het museum heeft geen restaurantvoorziening, maar er is wel de gelegenheid om koffie, thee en fris te kopen.

Wat als ik geen Daf YA 66 heb, maar wil wel komen met mijn Daf:

Uiteraard bent u dan ook van harte welkom op dit evenement. Echter, omdat we deze dag de YA66 in het zonnetje willen zetten, is er een aparte parkeergelegenheid voor de deelnemende YA66's.

Wanneer:
Zondag 16 juli 2017 start 10:00 uur op de startlocatie

Het adres van de startlocatie volgt nog. Houdt deze website en de Variomatic van juli a.s. in de gaten.

Deelnamekosten:
Dit evenement is gratis en alleen voor DCN-leden. Per DCN lid mag er één introduce mee. Indien u het museum wilt bezoeken, moet u zelf de speciale DCN-entreeprijs aan de kassa betalen van 6,50 euro per persoon.

Inschrijving:
U kunt zich inschrijven voor dit evenement door een mail te sturen naar: evenementen@dafclub.nl of via het formulier op de website. Uw inschrijving dient uiterlijk 1 juli 2017 binnen te zijn. Zodra de startlocatie bekend is, zullen we deze publiceren op de website. Tevens zullen diegenen die zich ingeschreven hebben, na het sluiten van de inschrijving bericht ontvangen met alle benodigde informatie.

Als u nog vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met Richard van der Gaag (tel.nr. zie colofon Variomatic april)

Wij hopen op een enorm opkomst en natuurlijk mooi weer.

Klik hier om u in te schrijven

Details

Startdatum 16-07-2017 0:00
Einddatum 16-04-2017 0:00
Prijs per persoon Gratis