DRT meets Dafclub Nederland toertocht

Wat is DRT?

De Dafclub mag zich, in tegenstelling tot veel andere clubs, verheugen in een toenemend aantal jonge clubleden. Deze hebben een (app) groep opgericht die DRT heet, wat staat voor Daf Rainbow Team Rainbow vanwege de verschillende kleuren Daf’s van de oprichters. De groep bestaat inmiddels uit ruim 30 enthousiaste, jeugdige Daffers en Volvisten.

De DRT stelt zich graag voor aan de rest van de Dafclub om kennis te maken en om elkaars Daf’s en Volvo’s te bewonderen. Een event voor jong en oud dus!

We starten de dag met koffie bij Staal Classic Center te Gorinchem waar de DRT zich zal voorstellen aan u en hopen u in grote getalen te mogen ontvangen! Na een kop koffie gaan we een samen een mooie toertocht rijden door o.a. de Brabantse Biesbosch en de vele pittoreske dorpjes daar omheen. U bent welkom vanaf 11:00 uur en de toertocht start om 1:00 uur.

Adres: Staal Classic Center, Papland 13B 4206 CK – Gorinchem   Graag aanmelden voor de toertocht i.v.m. de rallyschildjes via: info@staalclassiccenter.com.

Graag tot 14 juli!

Maran Staal 

Details

Startdatum 14-07-2019 11:00
Einddatum 14-07-2019 19:00