Winterrally 2017, Agge mar leut het!

Tsja, voor sommigen een nietszeggende titel maar voor de Brabanders onder ons een zeer herkenbare uitspraak. Agge mar leut het!: Als je maar plezier hebt. Een streven wat we er altijd in houden als het gaat om de winterrally. Deze keer gaan we naar het zuiden van Nederland om ondermeer het kei leuke Brabantse land een bezoek te brengen. En neem voor de zekerheid uw paspoort mee want onze Zuiderburen kunnen ook een bezoekje van ons verwachten.Het belooft weer een mieters mooie tocht te worden die speciaal voor u is uitgezet door onze Dafclubleden Karel en Ilona uit het mooie Ommel. Beide geboren en getogen Brabander en zeer bekend met de echte toerweggetjes die het zuiden rijk is. Onze hartelijke dank voor het uitzetten!

Waar we langs gaan is nog even een verrassing. Echter, wat ik u wel kan verklappen, het Bourgondische leven zal niet aan onze neus voorbijgaan en zelfs het hoogste punt van Brabant wordt aangedaan. Maak het zelf mee en schrijf u in voor de winterrally 2017, Agge mar leut het!

Wanneer:
De winterrally 2017 zal traditiegetrouw worden verreden in het eerste volledige weekend in maart te weten op zaterdag 4 en zondag 5 maart 2017. Bent u echter in de gelegenheid om maar één dag mee te rijden dan is dit geen probleem.

Overnachting:
Bij deze tweedaagse toertocht is er weer gezorgd voor een goede overnachtingsplek. We zullen dit keer overnachten een hotel in de stad waar de kiem is gelegd voor onze geliefde Dafjes. In dit prachtige 4-sterren hotel zal er een luxe en moderne kamer, die van alle gemakken is voorzien en waar u hopelijk heerlijk tot rust zal komen na een dagje schitterend toeren, op u wachten.

Onze Daf kunnen we deze keer achter de slagboom kosteloos (het hotel heeft een uitzondering voor ons gemaakt!) parkeren op het eigen parkeerterrein van het hotel.

Dineren:
Het hotel biedt ons een voortreffelijk buffet aan voor de prijs van € 25,= (excl. drankjes). Altijd gezellig om na een dagje toeren met elkaar te tafelen. Ik heb de buffetkaart al mogen aanschouwen en het ziet er allemaal heerlijk uit. Termen als huisgemaakt, licht gebonden, dungesneden en krokant gebakken beloven weer een culinair hoogstandje. Wenst u hieraan mee te doen dan kunt u dit aangeven bij de inschrijving. Kosten incl. drankjes zijn voor eigen rekening.

Na het diner is er volop gelegenheid om u niet te vervelen of om juist even lekker te ontspannen. Voor de liefhebbers is er een verwarmd binnenzwembad, voor de andere liefhebbers een gezellige bar. Eindhoven-City is om de hoek en ook lekker vroeg het bed in is geen probleem. Agge mar leut het!

Deelnamekosten:
De kosten voor deelname zijn inclusief toertocht voor beide dagen, rallybordje per equipe en overnachting in een hotelkamer incl. ontbijt.

- Op basis van een 2-persoonskamer incl. ontbijt zijn de kosten € 46,= p.p.
- Kosten voor een 1-persoonskamer incl. ontbijt zijn € 75,=.*

* Mocht u alleen zijn dan is er de mogelijkheid om op indeling te slapen. Dan deelt u dus de 2-persoonskamer met iemand anders. In dat geval betaalt u het tarief van € 46.,= p.p.

- Op de kamer kan een extra bed worden geplaatst. Kosten hiervoor zijn € 35,= incl. ontbijt.
Dit geldt voor de leeftijd van 12 t/m 17 jaar. Indien een kind onder de 12 jaar is, kan een extra bed
gratis geplaatst worden.

Note:
- Er mogen geen 3 volwassenen op een 2-persoonskamer overnachten. Dit i.v.m. de veiligheids- voorschriften! Het hotel biedt u dan twee 2-persoonskamers aan die zijn verbonden met een tussendeur. De kosten worden dan berekend als zijnde een 2-persoonkamer à €46,= p.p. incl. ontbijt en als zijnde een 1-persoonskamer à €75,= incl. ontbijt.

Tevens mogen er geen 4 personen op een 2-persoonskamer overnachten. Dit i.v.m. veiligheidsvoorschriften! De kosten worden dan berekend als zijnde twee 2-persoonkamers à € 46,= p.p. incl. ontbijt.

Meerijden zonder overnachting:
Uiteraard is het mogelijk om één of twee dagen mee te rijden zonder overnachting. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden. I.v.m. de organisatie en kopieerkosten willen wij u wel vragen om u, indien mogelijk, vooraf in te schrijven voor de toertocht. Mocht u tevens deel willen nemen aan het diner (zoals eerder in dit artikel beschreven) dan kan dit aangegeven worden bij de inschrijving. De kosten voor het diner incl. drankjes zijn voor eigen rekening.

Rallybordje:
Daf Club Nederland zorgt weer voor een leuke herinnering aan deze winterrally in de vorm van ons vertrouwde rallybordje. Blijft u slapen in het hotel dat krijgt u 1 rallybordje per equipe, dit zit bij de deelnamekosten in.

Blijft u niet overnachten maar wilt u wel graag een rallybordje of wilt u graag een extra rallybordje dan kunt u dit aangeven bij inschrijving. De kosten hiervoor bedragen € 5,= per bordje.

Kosten van het (extra) rallybordje dienen vooraf betaald te worden aan de Daf Club. Tijdens de winterrally zelf zijn er geen extra rallybordjes meer beschikbaar.

Daf Museum: er is een mogelijkheid (dus niet verplicht) om op de zondag voorafgaand aan de toertocht het Daf Museum te bezoeken. Meer informatie hierover krijgt u via de informatiebrief die u na inschrijving ontvangt.

Wel vragen wij u om alvast kenbaar te maken op het inschrijvingsformulier of u het Daf Museum wilt bezoeken. Ook als u al donateur, vriend of sponsor bent! Er zijn geen kosten aan verbonden als u wel heeft kenbaar gemaakt dat u graag het museum wilt bezoeken en het lukt uiteindelijk niet om mee te gaan.

Inschrijving: u kunt zich inschrijven voor de winterrally middels de bon achterin de Variomatic van december 2016 of via het formulier op deze webpagina.
Uw inschrijving incl. deelnamekosten/kosten (extra)rallybordje dienen
uiterlijk 10 februari 2017 binnen te zijn. Kosten kunnen overgemaakt worden op NL89INGB0005549049 t.a.v. Daf Club Nederland, Veldhoven onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer en winterrally 2017.

N.B.: de kosten voor het evt. diner moet u in het hotel voldoen.
Bij inschrijving gaat u er tevens mee akkoord dat uw NAW-gegevens zullen worden doorgegeven aan het hotel.

Als u zich heeft ingeschreven en u besluit na sluiting van inschrijving om niet meer mee te doen, dan bent u wel verplicht tot betaling van de deelnamekosten. Wij maken immers afspraken met het hotel en reserveren een kamer voor u. Dit geldt tevens voor de kosten voor deelname aan het diner. Ook hiervoor wordt een reservering gemaakt. Dus mocht u toch niet mee willen dineren maar u heeft zich hiervoor wel opgegeven dan dient u wel de kosten aan het hotel te betalen.

Overig: zodra startlocatie en starttijden bekend zijn, zullen we deze publiceren op de website. Tevens zullen diegenen die zich hebben ingeschreven, na het sluiten van de inschrijving een brief ontvangen met alle benodigde informatie.

Vragen en contact: als u nog vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met Saskia Hamstra (EVC) via de mail of via de telefoon (zie Variomatic december voor de benodigde gegevens).

Dus, schrijf u in en kom naar de winterrally 2017, Agge mar Leut het!

Klik hier om u in te schrijven

Details

Startdatum 04-03-2017 0:00
Einddatum 05-03-2017 0:00
Prijs per persoon €46,00

Prijs per groep

Aantal deelnemers Prijs per persoon(€)
1 75.00
2 46.00