Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Onderwerp: DCB onderdelen/diagnose/taxatiedag 29 -11 - 2014

DCB onderdelen/diagnose/taxatiedag​ 29 -11 - 2014 5 jaren 9 maanden geleden #5059

  • J. Kenis
  • J. Kenis's Profielfoto
  • Offline
  • Junior Boarder
  • NULL
  • Berichten: 24
  • Ontvangen bedankjes 1
  • Karma: 3
DAF CLUB BELGIUM onderdelen/diagnose/taxatiedag!

Wanneer : Zaterdag 29 november 2014 14:00 – 17:00u
Waar : Garage Moons - Nijverheidspark 7 te 3580 Beringen


Naar jaarlijkse gewoonte houden we in het najaar de DCB onderdelenbeurs. Hier vindt u onderdelen (nieuw en gebruikt), miniaturen, folders, boeken en alle andere automobilia die te maken hebben met Daf personenwagens, Volvo 66 en Volvo’s van de 300 serie. De beurs is gratis voor bezoekers. DCB leden kunnen hun waren gratis aanbieden, niet-leden betalen 5euro voor een standoppervlakte van 3x1 meter. Verkopers schrijven vooraf in en zijn vanaf 13u welkom.

Wil je weten waarom je Daf of Volvo nu zoveel (teveel) verbruikt, waar dat vreemde geluid precies vandaan komt of hoe je nu eigenlijk die riemen moet afstellen? Of je hebt gewoon nog veel meer andere vragen over de werking van je Daf of Volvo? Dan kunt u zich aanmelden voor een diagnose. Uw wagen gaat op dan de brug en er wordt een checklist afgelopen door een paar gerenommeerde DCB-techniekers. Bij elk vastgesteld probleem wordt de nodige uitleg gegeven over oorzaak en gevolg. Die dag worden er geen reparaties uitgevoerd maar je wordt met raad vooruit geholpen hoe de herstelling kan gebeuren en waar de onderdelen beschikbaar zijn. Naast een diagnose bieden we u dit jaar ook de mogelijkheid aan uw Dafje te laten taxeren.
Voor reservatie van een stand op de onderdelenbeurs, aanmelden voor diagnose of taxatie, mail of bel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0032 3 48071 27 (20-22u)
Jack!
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 1.141 seconden