Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Onderwerp: 
- www.bolletjepijl.nl


- www.bolletjepijl.nl 8 jaren 4 maanden geleden #2539

  • A.G.A.L. de Swart
  • A.G.A.L. de Swart's Profielfoto
  • Offline
  • Senior Boarder
  • NULL
  • Berichten: 75
  • Ontvangen bedankjes 3
  • Karma: 0
E-learning voor rally navigatoren

Sinds 14 april 2012 is bolletjepijl.nl live; de allereerste website waar u een online cursus navigeren in klassieke rally’s kunt volgen. Op deze gespecialiseerde website is op verschillende niveaus een cursus beschikbaar. Voor het volgen van een online cursus hebt u geen auto, bestuurder of ervaring nodig.

De kennismakingscursus voor deelnemers aan goede doelen rally’s en relatie-events is gratis. Want bolletjepijl.nl draagt de klassieke rallysport een warm hart toe en wil deelname aan deze mooie sport stimuleren. Slechts een inschrijving als cursist wordt gevraagd.

Voor beginnende deelnemers in kaartleesritten of regelmatigheidsrally’s heeft bolletjepijl.nl de cursussen “Een goed begin” en “De kaart is de Werkelijkheid” samengesteld. Na het volgen van deze cursussen is de cursist bekend met de meest voorkomende kaartleessystemen. Ook worden een aantal praktische tips over te gebruiken materialen en het invullen van de controlekaart gegeven.

Graag bieden wij ook de deelnemers van uw rally de mogelijkheid een online cursus te volgen bij bolletjepijl.nl. Wilt u hen attenderen op deze mogelijkheid?
Ook overleggen wij graag met u over mogelijkheden om een cursus samen te stellen die specifiek toegespitst is op de voorbereiding op of de evaluatie van de door u georganiseerde rally.


Bolletjepijl.nl combineert een klassieke sport met moderne (hulp-)middelen!

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met:
Yolanda Zijl
- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - telefoon: 06-50605050
- www.bolletjepijl.nl
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.132 seconden