Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Onderwerp: 8 Uren van Hellendoorn

8 Uren van Hellendoorn 6 jaren 9 maanden geleden #3957

  • G. Schutten
  • G. Schutten's Profielfoto
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • NULL
  • Berichten: 4
  • Karma: 0
Op 9 november a.s. organiseert de Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn (ASVH) de 8 uren van Hellendoorn. Dit is een middag/avondvullende sportieve kaartleesrally voor zowel moderne als klassieke auto’s die start & finisht in Hellendoorn.Er is een mooie en uitdagende route uitgezet door Twente en Salland. Geen gemanipuleer met kaarten maar eenvoudig de pijlen, lijnen of punten aan elkaar koppelen en rijden. Zowel de navigator als de rijder moeten echter goed aan het werk om de juiste route binnen gestelde tijden af te leggen. Een mooie uitdaging!

De deelnemers kunnen kiezen uit twee klassen, de toer en de sportklasse. De route voor beide klassen is grotendeels gelijk. Voor de sportklasse is een extra lus opgenomen. De kaartleestrajecten zijn eenvoudig gehouden zodat de rit ook geschikt is voor minder ervaren equipes, of equipes zonder ervaring. Om een goed klassement te kunnen opmaken heeft de organisatie onderweg wel wat verrassingen in petto.

Deelname staat vrij voor elke auto: modern, youngtimer of klassiek, en elke equipe: ervaren of beginnend!

Inschrijven kan via het formulier op de website en het inschrijfgeld bedraagt slechts 45 euro per equipe. Hiervoor ontvangt u:
◦een prachtige rally dag
◦koffie en een versnapering bij de start
◦twee stuks rallyschilden en stickers voor op uw auto en als aandenken
◦een gezellige tussenstop op een mooie locatie waarbij we voor jullie ook aan de inwendige mens denken
◦Een buffet op de finish locatie

Tevens biedt de ASVH de mogelijkheid om als DAF Club Nederland deel te nemen aan deze wedstrijd zonder dit zelf allemaal te hoeven organiseren, voor de deelname van clubleden kunnen dan plaatsen gereserveerd worden.

Meer informatie, het inschrijfformulier en het reglement is te vinden op www.8urenvanhellendoorn.nl
GS Autosport.nl - DAF 55T
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.151 seconden