Algemene Ledenvergadering D.C.N. - 8 februari 2020

Het is weer bijna tijd voor de Algemene Ledenvergadering van DAF Club Nederland. Vol interessante informatie over het lustrumjaar 2020 en hét moment om mee te denken en te praten over uw DAF Club. Wederom is Zeist de centraal gelegen plek waar u de bestuursleden kunt ontmoeten en met hen kunt praten onder het genot van een drankje. Tijdens deze vergadering blikken we uiteraard terug op het voorbije jaar 2019 en zullen we ook volop vooruitblikken op de plannen voor het lustrumjaar 2020.

Waar en wanneer?

De vergadering vindt plaats op 8 februari 2020 in het Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum aan de Woudenbergseweg 54 in Zeist. Op www.woudschoten.nl (de website van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum) vindt u meer informatie over deze prachtige locatie. De vergadering begint om 13.00 uur in de Kapelzaal. De Kapelzaal is vanaf 12.00 uur voor u open.

Korter vergaderen, meer tijd om bij te praten na afloop

We verwachten al voor 15.00 uur de vergadering te kunnen afronden. Na afloop verzorgen wij u natuurlijk met een drankje en kunt u met andere leden én het bestuur napraten. Door de vergadering in te korten, is hiervoor ook meer tijd.

De stukken voor de Algemene Ledenvergadering kunt u (na inloggen) inzien of downloaden vanaf onze website:

 

Vakantieplannen 2020: datum intensieve weekcursus autosleutelen bekend

Moet jij nu ook al je verlof aanvragen voor 2020? De datum van de intensieve autosleutelcursus is bekend: 1-7 augustus 2020. De cursus wordt georganiseerd door www.autosleutelcursus.nl en is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden, mannen en vrouwen, jong en oud. Je sleutelt aan je eigen auto. Niet alleen beginners, ook mensen met ruime ervaring komen in deze cursus aan hun trekken. Theorie, autotechniek en praktijk wisselen elkaar af, waarbij de nadruk ligt op zelf sleutelen. Een cursus waar je gegarandeerd vieze vingers haalt... Sleutelen in kleine groepen onder leiding van docenten met ruime ervaring in auto- en motortechniek. 

De cursus wordt gehouden van 1-7 augustus 2020 in Overloon. Een 7-daagse cursus met verblijf op basis van volpension. De prijs is afhankelijk van het type verblijf dat je kiest: 1- of 2-persoonskamers of met eigen kampeermiddel. Studenten en partners met één auto krijgen 20% korting.

Inschrijven doe je rechtstreeks bij de externe organisatie autosleutelcursus.nl. Dat betekent dat haar (annulerings)voorwaarden gelden en dat het cursusgeld ook aan deze organisatie moet worden voldaan.

Inschrijven kan via http://www.autosleutelcursus.nl/cms/pages/inschrijfformulier.html Kies voor de cursus oldtimers (A20Z01) en geef aan dat je bij cursus terecht gekomen bent op andere wijze nl. via Daf Club Nederland. Bij voldoende inschrijvingen is de cursus exclusief voor DCN-leden. In overige gevallen behoudt de organisatie zich het recht voor om ook andere oldtimerliefhebbers toe te laten. In alle gevallen zullen wij als club onze cursisten met raad en daad steunen door o.a. dagelijkse onderdelenvoorziening en extra aandacht voor de werking van de variomatic.

 

Andere tijden over het Pientere Pookje

Op woensdag 13 november om 21.15 uur op NPO 2 is een uitzending te zien van het programma Andere Tijden, dat geheel is gewijd aan de Daf. Met name de inspanningen om via rally's, zoals die van Londen naar Sydney, het imago van de Daf destijds om te buigen, komen aan bod. Het kijken meer dan waard!

Daf in Heineken commercial

Daf op.......? Kijk op 9 september naar de première van deze Heineken commercial (in de pauze van de voetbalwedstrijd Estland- Nederland)!Heineken krat

Ook zo trots op en blij met je Daf? Wil je anderen mee laten genieten? Lees dan door!

De PR cie. krijgt steeds meer vragen om Daf’s (en Volvo’s met een variomatic) te laten zien. Dit varieert van commercials, filmopnames en bloemencorso’s tot meerdaagse evenementen die in het teken staan van auto’s. We zeggen niet op alle vragen ja: er moeten voldoende mensen bereikt worden en er moet de een of andere link met Daf zijn (te leggen). Ondanks die drempels neemt de gevraagde inzet toe. En begint de eigen capaciteit van de PR cie. onder druk te staan. Dus heb je 2 x ja gezegd op de vragen hierboven: geef je dan op om in beginsel met jouw auto beschikbaar te zijn als er weer een vraag komt. Stuur een mailtje naar: pr@dafclub.nl en vermeld jouw telefoonnummer, woonplaats en het type en kleur auto; een foto van jouw auto bijsluiten zou helemaal mooi zijn*. Je mag altijd nog nee tegen ons zeggen als het je die dag niet uit komt. Laat ons en D.C.N. niet in de steek, wees trots op wat je hebt en laat anderen daar ook van genieten!

Mocht je eerst nog vragen hebben: pr@dafclub.nl of 0657349231.

*We bewaren en gebruiken jouw gegevens alleen voor dit doel en nemen altijd eerst contact met jou op voordat we jouw gegevens aan een aanvrager doorgeven.

De PR cie.

Filmpje van het DAF defilé in America-Griendtsveen 30 juni 2019

Filmpje van het DAF defilé in America-Griendtsveen 30 juni 2019 is nu beschikbaar op YouTube

 

Originele Vredestein 135R14 buitenbanden weer te koop!

Nu weer verkrijgbaar via dcnwebshop.nl en in ons clubmagazijn te Geldrop de originele Vredestein 135R14 buitenbanden voor de DAF 44, 46, 55, 66 en Volvo 66  en dat voor slechts € 54,95 per band of nóg voordeliger voor maar € 199.95 per set van 4 stuks!

BandenReclame

 

.

Bestuurders en vrijwilligers gezocht

Kijk gauw op onze nieuwe vacature pagina voor de openstaande posities!

Dafclub Vacatures Voorblad